Magasinet M!

Tjek på pigerne

Er alle dine piger delt op i rang efter bedste kys...Tjek på pigerne
Nu er det sådan, at piger kan være lidt underlige på mange områder, og det er mange også når det drejer sig om fyre. Mange piger lister alle deres "bollevenner" og fordeler dem efter rang, bedste kys, lækreste hår, den sejeste røv og man kan blive ved.

Vi er helt tilbage ved den der med, at pigerne gerne vil have tjek på det hele, når veninderne taler om en ny kæreste eller blot en "bolleven", så kan vi lige tjekke listen og se om vi kan fodre hende med oplysninger om hans formåen.

Bare så I ved det "drenge", I optræder måske på en liste eller ti, hvor I er kategoriseret efter hvor stor den er, hvor godt I gjorde det, hvor længe I kunne holde den, om kysset var for snasket, om jeres hår var alt for lækkert og om jeres røv var til at dåne over. Herudover er I måske delt op i kasser med masser af stjerner, hjerter, krydser og dødningehoveder, hvor I måles efter tøjstil, hjerne, sødme, smasken og en hel masse andre, for nogle, pinlige ting, som kan være en skæv pik, for tidlig sædafgang, at du stinker af sved eller at dine boller er en urskov.

Jeg ved det godt, piger kan være ret underlige, også på det her område. Men som sagt, vi vil så gerne have totalt styr på det, også på veninderne og deres fyre, hvis vi kan komme til det. Altså kan I være genstand for megen morskab og i allerhøjeste grad en masse sladder om jeres gode, som dårlige evner i, og uden for sengen.

Jeg har engang haft sådan en liste, som jeg lavede sammen med nogle veninder og i hemmelighed selv udbyggede når jeg var alene. Det er med skam jeg må sige, at jeg netop har fundet denne liste i mine gemmer. Faktisk synes jeg det er lidt pinligt, at have listet enkeltpersoner på den måde, og at det har været et sladder-emne engang for længe siden, når man sad sammen med veninderne.

Det synes jeg ikke dengang, men nogle af disse pragtfulde fyre kender man jo stadig. Det er venner, og så kan man sidde i dag, mange år senere og se hvordan man synes de kyssede og om den var totalt vind og skæv eller 24 cm lang!

Forleden dag fortalte jeg det til en veninde fra dengang, og hun indrømmede da også at hun stadig havde sin, endda med billeder som hun i al hemmelighed havde klistret på sin liste.

Sådan kan piger være!

Man hører altid, at fyre har sådan en lille "sort bog" med telefonnumre og adresser på alle de piger de har datet, været kærester med eller på anden måde kender, men har I også sådan nogle lister, eller har I bare en pokkers god hukommelse? Deler I jeres viden og erfaring med vennerne, eller er det bare ting som flyver ud når I er "stive" drengerøve, der fyrer den af og skal spille smarte?

Er der nogen af jer, der har prøvet, at tage en sådan liste frem, i en single-situation, og støvet telefonnumre op for at få en ellers kedelig og ensom aften fyldt ud med en lækker sild fra fortiden?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE