Magasinet M!

Tjenere fortæller om de værste dates de har serveret for

8 tjenere fortæller om de værste par på date, de har serveret for. Nogle af historierne handler for eksempel om mad-kast og tæsk med en håndtaske.

Som tjener på en restaurant bliver man budt lidt af hvert; bøvsende børn, folk, som klager over bøffen og så det her spøjse par, der har gang i en dødsdømt date. Sådan en, som får hele restauranten til at kløjes i rejecocktailen og kigge. 

Som tjener må det både være sjovt, sært og supermærkeligt at overvære og servere for et par, der enten diskuterer eller kommer halvt op at toppes ind over tortillaerne. Ja, tjenere kan blive budt lidt af hvert.

Ovre på Reddit har vi fundet 8 forskellige tjenere, som beretter om deres mest bizarre serveringssituationer med par, der var ude på hede restaurant-dates? som gik grueligt galt.

Læs om dem herunder:

ANNONCE
iStock - Tjenere fortæller om de værste dates de har serveret for iStock

blackvault:
"Jeg arbejdede på en mexicansk restaurant og betjente et par. Efter de havde fået deres mad, hørte jeg et forfærdeligt skrig. Jeg vendte mig om, og så gik fyren amok, mens han kastede en omgang fajitas i hovedet på sin kæreste."

murderbirdie:
"Jeg serverede for et par, der var på blind date. De fik hver en drink i baren, før de satte sig til bords, og jeg tog jakken for kvinden og gik ned med den i garderoben. Det lod til, at de hyggede sig meget fint ved bordet, men da manden gik på toilettet, kom damen rendende ned efter sin jakke. Hun fortalte forpustet, at manden sagde upassende og ubehagelige ting, så hun ville smutte, uden han anede noget. Hun gik rundt om hjørnet i lobbyen, og så rakte jeg hende jakken, og hun gik ud." 

pandab34r:
"En fyr slog op med sin kæreste? før jeg nåede at give dem deres drinks. Alt var fint, da jeg tog imod bestillingen, men da jeg kom tilbage, sad pigen og græd. Jeg spurgte, om jeg skulle komme tilbage senere, og fyren svarede, at det var fint og bestilte en steak. Pigen bestilte ikke noget. De blev på restauranten i 45 minutter, og de talte ikke med hinanden, mens han spiste, og hun sad og hulkede. Det var ubetinget den mest akavede betjening, jeg nogensinde har stået for."

ANNONCE
iStock - Tjenere fortæller om de værste dates de har serveret for iStock

ALL_DA_GAME:
"Pigen var stamkunde, så jeg vidste godt, hvem hun var. Fyren, hun var sammen med, var en tilfældig fyr, hun havde mødt online eller sådan noget. De bestilte en røvfuld sushi og alt sådan noget.

Så fik de regningen, og den lød på 1200 kroner, tror jeg, hvilket ikke var noget problem for hende. Hun puttede kontanter i regning-bogen og begyndte at tage sin jakke på. Og jeg havde set, hun havde lagt 30 procent i drikkepenge. Han afventede for at 'gå på toilettet'. Efter hun var gået, kom han tilbage og tog pengene ud af regning-bogen og gik. Jeg gik direkte efter ham og fortalte ham, at jeg så, hvad han havde gjort. Han begyndte at rive fat i mig og skubbe mig. Så steg hun ud af bilen og spurgte: 'HVAD FOREGÅR DER?!.' Jeg fortalte hende det. Og så begyndte hun praktisk talt at tæske ham med sin håndtaske. Hun gav mig pengene tilbage plus 50 procent. Og så efterlod hun taberen på parkeringspladsen."     

encinitas2252:
"Det er altid akavet, når du betjener et ældre par, og konen efter et par drinks begynder at kalde dig 'skat' og 'søde' og laver seksuelle jokes henvendt til dig, mens den før så snakkesalige mand bliver helt stille og drikker hurtigere og hurtigere."

evilchefwariobatali:
"Det var en dobbelt-date. To fyre og to piger. Sandsynligvis i alderen 18-24 og klædt lidt goth-agtigt på. Farvet hår og mange tatoveringer. De to piger rejste sig og gik på toilettet og efterlod kæresterne tilbage ved bordet. Det viste sig, at pigerne var høje på stoffer, og en af dem tog en overdosis. Jeg husker, at en af vores bartendere skubbede sig vej gennem folk for at komme ud på toilettet for at hjælpe. Det var et stort kaos. Den ene pige havde en nål stikkende ud af sit ene lår. Hun var døende. Og hvad værre var: Døende på en Applebees (restaurant i USA, red.)." 

ANNONCE
Tjenere fortæller om de værste dates de har serveret for

Jackofish:
"En af mine stamkunder prøvede online-dating for første gang. Han var en helt almindelig fyr, som arbejdede med IT, og så var han meget interesseret i special-øl. Han fortalte mig, at han havde en date med en pige, som også elskede special-øl, og at han glædede sig til at vise hende sin favorit-bar. Hun kom 10 minutter senere end ham. Virkelig lækker. Jeg siger ikke, at hun var for lækker til ham? men hun var lækker, tænkte jeg. Hun virkede betænksom til at begynde med, men ikke usædvanligt for en første date.

Efter den første omgang øl løsnede hun op. Lidt for meget. Gik fra at være sød og reserveret til at blive den der åbenmundede, højtråbende og rapkæftede tøs efter bare et par øl. Så begyndte hun at kræve min opmærksomhed. Hun råbte efter mig, mens jeg betjente andre kunder, og hun forlangte, at jeg gik i detaljen med, hvad hver en øl var, som hun sad og drak. Så begyndte hun uhæmmet at flirte med mig, rørte ved min arm og fortalte mig, hvor sød jeg var.

Så byttede jeg barsektion med en anden bartender, så jeg kunne undgå en akavet situation med hende. Som aftenen og natten skred frem, blev hun mere og mere højrøstet (jeg kan stadig høre hendes rædselsfulde latter for mig), og så gik hun ud på dansegulvet for at danse med andre fyre, og ikke én gang dansede hun med fyren, hun havde mødtes med.

Pludselig spurgte fyren, som havde siddet alene i lang tid og drukket, mens hans date dansede og flirtede med andre fyre, om jeg havde set hans date. Senere fortalte en kollega mig, at han havde set hende forlade baren med et par andre fyre. Min stamkunde betalte regningen, som var løbet op i 500 kroner. Efter den aften så jeg ikke mere til ham. Jeg havde det skidt med situationen. Hun var en idiot."

RollX:

"Et par fik deres middag på en meget dyr og fin italiensk restaurant, der var helt proppet. Så kom en mand ind, gik lige forbi værtinden i døren og over til kvinden og slog hende og råbte: 'Så det er her, du er. Ude med din nye kæreste, mens jeg er derhjemme med børnene?!', og så gik han igen. Han kiggede ind gennem vinduet et kort øjeblik, og så forsvandt han. Der var helt stille på restauranten."   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE