Magasinet M!

To nøgne piger

En banal overskrift, men den siger det hele!Viral markedsføring er et vidunder af den anden verden. En hjemmesideejer fortæller en person, at der vil komme en film med hjemmesideejerens ex-kæreste, hvis der kommer en million besøgende til hans site og så går verden amok!

Personen fortæller nemlig til en anden person, som fortæller det via messenger til 100 personer og pludselig er vi mange, der har set en latterlig hjemmeside - med et erotisk islæt. Pludselig en dag kommer filmen rent faktisk online og vi flokkes allesammen til siden igen! Fantastisk!

Her på Connery.dk vil vi derfor sige til alle i mænd, drengerøve og lesbiske tøser der kigger med: "Send denne artikel videre!" Send den videre til jeres venner, bedsteforældre, kollegaer, forældre, ekskærester, bolleveninder og måske venner? Send denne artikel til hele verden og lad os sammen vise, at erotik er her for at blive set!

Pass this shit on, ville man have sagt i USA, vi siger bare: "Send nu kællingerne videre!"
kopier dette link og send filmen til en ven http://www.connery.dk/?artikelid=10945Vil du have info næste gang vi har fantastisk indhold, så bliv gratis medlem af
Danmarks største livsstilsmagasin for mænd klik her og opret dig
ANNONCE
Del

Seneste nyt