Magasinet M!

To venner bliver fjender, fordi den ene ikke vil stege den andens dyre bøf well-done

Bøfkrigen!

Der findes mange ting, der kan få to mennesker til at gå i krig med hinanden - støj i lejlighedskomplekser, forskellige personligheder eller politiske uenigheder.

Listen er lang, men ofte kan det være noget helt banalt.

Eksempelvis denne historie om to makkere, som nu er blevet fjender efter en meget akavet middag.

På en reddit-tråd kunne en fyr fortælle om en akavet Thanksgiving - denne fyr går meget op i mad og kød er nærmest en religion for ham.

Så for hans 10 gæster fik han skaffet A4 Wagyu-kød til middagen. 

Og for at sikre sig, at alle var med på det - så blev de altså stegt medium-rare. Det meldte han ud før middagen og tilbød at købe alternativt kød til dem, der ikke ville have det. 

På trods af dette, begyndte en kæreste til en af hans venner at brokke sig over, at bøffen ikke var stegt nok - han forklarede situationen igen, og havde endda lavet lidt cajun-chicken, laks og lignende til dem, der ikke ville have.

Men hun beder ham om at stege det well-done - han nægter, hvorefter hun råber af ham og siger 'Det er min bøf', og at hun burde få den, som hun ønsker det.

Hvad gør hun så?

Stormer ud i køkkenet for at smide den i microbølgeovnen....

Han sprang ud, hiver tallerkenen fra hende, hvorefter bøffen falder på gulvet - og hundene æder den. 

Fucked..

Og nu?

Kvinden har blokeret fyrens nummer og SoMe-profiler - og han mistænker, at det var det venskab.

Av..

Han lægger historien ud for at høre, om det var ham, der gjorde noget forkert - og det eneste svar til dette er, at han er inviteret til næste barbecue-fest hos os. Not all heroes wear capes. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce