Magasinet M!

Tønders tæskelækre tøser

Folkemusikkens danske hovedstad var helt oppe i det røde felt.

Tønders tæskelækre tøser

At tomme Tønder buldrer mest, er kun en halv sandhed. For Tønder er bestemt ikke tom, og man kan snildt buldre rundt i nattelivet. M! tog for første gang temperaturen på folkemusikkens hovedstad.

Karakterbogen:
Sportsbar:
Tønder Poolcenter og Sportsbar er ikke i nærheden af at være så bumset, som navnet antyder. Faktisk er det måske det bedste sted at gå i byen i Tønder - de har i hvert fald en veludrustet bar, og dansegulvet er fyldt med søde damer med solid babefaktor.
5/6

Barkley's:
Barkley's er et udmærket sted at tilbringe en lørdag nat. Her er op til flere barer med søde bartenderinder og et proppet dansegulv. Gæsterne er glade, og mange er dem er også dejlige at se på.
5/6

Pige til mand:
Tønder ligger på den helt rigtige side af fornuftig, når det kommer til -tøsekvoten. Stort set alle steder er -dansegulvene pakket med smækre, sønderjyske pigebørn.
5/6

Skalle-risiko:
Vi oplevede ingen ballade, men når barerne i den nærliggende by Skærbæk lukker, kommer der efter sigende bøller til Tønder. På Murphys kan det også være en god idé at holde lav profil.
4/6

Babe-rating:
Selvom Tønder er en bette by, er den befolket med et væld af søde piger. Størstedelen af dem er bestemt ikke sippede og lægger gerne kavalergang til en lille tattoo. Vi blev kun mødt af ganske få afvisninger.
5/6

Score-muligheder:
De sønderjyske piger var ikke så uimodtagelige for M!-holdets charme endda, og de færreste havde kæreste på. Dog forsvandt de fleste piger hurtigt videre ud i natten, så snart M!-tatoveringen var placeret.
4/6

Tønders fest-temperatur:
Skoldhede 90 grader!

ANNONCE
Del

Seneste nyt