Magasinet M!

Tom Cruise arbejder på Edge of Tomorrow-sequel

Mon det lykkes denne gang?

Warner Bros. er ved at lave en efterfølger til Blockbuster hittet Edge of Tomorrow, og det er planen at bl.a. Tom Cruise og Emily Blunt skal være at finde blandt skuespillerne. Det er blevet bekræftet af Warner Bros., at de igen ønsker at bruge instruktøren Doug Liman sammen med Cruise og Blunt, som begge spillede medlemmer af regeringens alien-killing militærgruppe i Edge of Tomorrow. 

Skuespillerne er dog ikke helt klar på at skrive under på efterfølgeren, før de har set et konkret manuskript, som de finder passende. Manuskriptet skal skrives af Matthew Robinson, og vi håber, at det bliver så godt, at både Cruise og Blunt er nød til at skrive under. 

Men, det er jo ikke første gang, vi har hørt rygter om en efterfølger til Edge of Tomorrow. Tilbage i 2016 var der også rygter om en efterfølger med Cruise og instruktøren, Doug Liman.  Edge of Tomorrow, som er baseret på den anerkendte All You Need is Kill, rygtedes dengang at have en efterfølger ved navn Live Die Repeat, men det blev aldrig rigtig til noget. Mon, det gør det denne gang? Vi er spændte!

ANNONCE
Del

Seneste nyt