Magasinet M!

Tom Hardy: Jeg vil hellere en gerne gå en omgang med Tom Holland.

Tom Hardy fortæller om den kommende rolle som Venom

Tom Hardy har rollen som antihelten Venom, i den kommende film af samme titel.

Som det sig hør og bør med en tegneserie-adaption, var Hardy til stede ved et spørgepanel ved sidste uges Comic-Con i San Diego. Her tog han spørgsmål fra publikum, om den kommende film.

‘Venom’ er ikke første gang, at den nedtrådte journalist Eddie Brock bliver portrætteret på det store lærred. I Spider-Man 3 fra 2007 var det den meget fejlcastede Topher Grace, der gik i symbiose med den ondsindede symbiot.

Heldigvis er Tom Hardy et indtil videre fantastisk valg til rollen, og i filmen får han blandt andet selskab af Woody Harrelson, Riz Ahmed og Michelle Williams.

Se: Traileren til Venom

Tom, hvad var det ved Venom og Eddie Brock, der fik dig til at tage imod rollen?

Tom Hardy: Venom er uden tvivl for mig - og jeg vil ikke gøre nogle sure, her - men for mig er Venom den cooleste superhelt fra Marvel. Det handler primært om hvordan han ser ud.

Og så er min søn også kæmpe fan af Venom. Han har været en stor påvirkningsfaktor, i forhold til at jeg besluttede mig for at tage imod rollen.

Og så ville jeg rigtig gerne lave en film, som min søn kan få lov til at se. De fleste af mine film er meget aggressive eller voldelige - eller også bander jeg ret meget. Så jeg tænkte, at hvis jeg laver noget, hvor jeg bider folks hoveder af i stedet, så kan han i det mindste se med.

 

?#WE??RV3N0M?

Et opslag delt af Tom Hardy (@tomhardy) den

ANNONCE
Tom Hardy som Eddie Brock - Tom Hardy: Jeg vil hellere en gerne gå en omgang med Tom Holland. Tom Hardy som Eddie Brock

Hvilken angrebsvinkel har du valgt, for at bringe Venom til live på det store lærred?

Jeg vil sige at det har været en meget standard tilgang. Jeg læste manuskriptet, blev forelsket i karakteren og så er det en dobbelt-rolle. Altså det er i virkeligheden to karakterer jeg spiller. Jeg er lidt af en nørd med mit skuespil, så det ville jeg gerne lege med… Jeg lavede jo en film der hedder ‘Legend’, hvor jeg spillede to brødre, så jeg tænkte at jeg kunne bruge en lignende teknik her.

Her får jeg lov til at lege med et kæmpe VFX monster, med et kæmpe produktionsbudget, haha! Jeg skal også give props til lyd-gutterne, som faktisk har gjort et stort stykke arbejde… I en scene hvor jeg skulle spille med andre skuespillere, som både Eddie Brock og Venom, hvor de andre ikke nødvendigvis kunne høre Venom, men jeg kunne - der tog lyd-gutterne over og gav de andre skuespillere signal, så de kunne sørge for at levere deres linjer på de rigtige tidspunkter. Så der var det faktisk dem, der teknisk set spillede Venom, mens jeg bare spillede Eddie Brock.

Kan du fortælle os lidt om Eddie Brocks karakter?

Yea. Vi holdt os ret tæt på karakteren fra ‘Lethal Protector’ historien. Eddie Brock er en gravende journalist, der har et dokumentar-show. Han rammer ind i hårde tider, lidt på samme måder som i tegneserien, og bliver uvenner med hans kæreste. På nogle punkter er han lidt af en taber. Men han er den slags fyr der.. Han er en anti-helt, og når han sætter sig et mål, så gør han alt i hans magt for at nå det. Også hvis det betyder at han er nødt til at tage alternative midler i brug og gøre nogle slemme ting, for at opnå det.

Et opslag delt af Tom Hardy (@tomhardy) den

ANNONCE

Så han arbejder lidt i nogle gråzoner?

Ja. han er grå, hans etiske stuktur er helt skudt af. Han har ingen skrupler. Hans moralske kodeks er tvivlsomt. Men han har et stort hjerte, og tror på at gøre det rigtige, også selvom det betyder, at han skal gøre noget han  ikke må. Så altså, han mener det godt og har et godt hjerte.. Jeg taler meget nu, haha. Men der sker det fantastiske, at han så finder - og jeg vil ikke spoile noget - men han finder sit perfekte modstykke i denne alien der ankommer, og bor gratis i hans krop. Og ingen vil tro ham, når han fortæller at den er der…

 
ANNONCE
Michelle Williams - Foto: Venom Trailer - Tom Hardy: Jeg vil hellere en gerne gå en omgang med Tom Holland. Michelle Williams - Foto: Venom Trailer

Hvordan har det været at arbejde med Michelle Williams, der spiller Brocks ekskæreste?

Michelle er fantastisk, jeg ville ønske hun var her nu - hun ville elske det (red. Comic-Con). Hun er en genial skuespiller, hele vejen igennem.

Der er ikke noget hun ikke kan. Hun er gennemført professionel, og har super super tålmodighed med mig. Hun er en awesome skuespiller, og det har været en fornøjelse.

 
ANNONCE
Tom Holland - Spider-Man Homecoming - Tom Hardy: Jeg vil hellere en gerne gå en omgang med Tom Holland. Tom Holland - Spider-Man Homecoming

Tom Holland (Spider-Man) sagde for nyligt, at ud af alle karakterer i Marvels universe, vil han allerhelst have et face-off med Venom. Hvad tænker du om det?

Mig?

Ja, er du klar til at gå face-to-face?

Toe-to-toe med Tom Holland, haha? Jep, jeg tager gerne en runde. Det bliver man vel nødt til, ikke? Yeah. Han er en fantastisk skuespiller, og jeg elsker Spider-Man, men du ved - hvem ved? Måske i fremtiden. Jeg ville elske det.

 
ANNONCE
Venom Comic-Con Panel - Se interviewet her:

Se også: De fem bedste Tom Hardy film

Del

Seneste nyt

Annonce