Magasinet M!

Tom Holland giver længe ventet update på Spider-Man 4

Vi nærmer os!

Er du klar på at se historien fortsætte fra Spider-Man: Homecoming?

Tom Holland har endelig givet fans en opdatering om den kommende Spider-Man 4, men det ser ud til, at projektet stadig er i en tidlig fase.

Under et interview på The Rich Roll Podcast afslørede Holland, at han og hans medspiller og kæreste, Zendaya, for nylig har læst et tidligt udkast til manuskriptet. Selvom de begge er begejstrede for filmen, indrømmede Holland, at manuskriptet stadig kræver en del arbejde.

Manuskriptet "kræver arbejde"

Holland gav et indblik i, hvordan produktionen af en film i Marvel Cinematic Universe (MCU) fungerer, og forklarede, at processen ofte involverer flere omskrivninger af manuskriptet. "Vi har læst det for tre uger siden, og det satte virkelig ild i mig. Zendaya og jeg læste det sammen, og der var tidspunkter, hvor vi hoppede rundt i stuen og tænkte, ‘Det her er en film, der virkelig fortjener fansenes respekt,’” fortalte Holland. Men han tilføjede også, at der stadig er flere udfordringer, de skal overvinde, før optagelserne kan begynde.

En del af et større Marvel-maskineri

Holland understregede også, at en stor del af udfordringen med at skabe en MCU-film handler om at sikre, at den passer ind i det større Marvel-univers. “Én ting, man skal huske med Marvel, er, at din film kun er en lille del af en meget stor maskine. Og den maskine skal blive ved med at køre,” sagde Holland. Han forklarede, at der er en stram tidsplan for, hvornår filmen skal være færdig, men han er optimistisk om, at det kan lade sig gøre takket være det dygtige hold, der arbejder på filmen.

Ændringer bag kameraet

Spider-Man 4 vil blive instrueret af Destin Daniel Cretton, der tidligere har stået bag Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Jon Watts, instruktøren bag Hollands første tre Spider-Man-film, har valgt at træde tilbage for at fokusere på andre projekter, herunder filmen Wolfs med George Clooney og Brad Pitt i hovedrollerne.

Selvom fans spændt venter på opdateringer om filmen, har Holland gjort det klart, at processen med at færdiggøre et manuskript er en naturlig del af filmindustrien – og specielt i en produktion af Marvels størrelse. Fans kan dog være sikre på, at arbejdet skrider frem, og Holland selv er tydeligt begejstret for det potentiale, den fjerde film i serien har.

Tjek hele interviewet ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt