Magasinet M!

Tom Holland: Spider-Man 3 er den mest ambitiøse enkeltstående superheltefilm nogensinde

Han skal jo sige det!

Tom Holland der spiller Peter Parker/Spider-Man, som den seneste inkarnation af superhelten, i både Marvels og Sonys film, er kendt for at være meget entusiastisk omkring sine roller - og ofte komme til at overdele. 

For tiden lader han op til premieren på Spider-Man 3, en film der ifølge planerne kommer i biograferne i december 2021, og også en superheltefilm, der har været omgivet af mange rygter og en del spekulation.

I et interview til Variety Magazine, fortæller Holland entusiastisk om den kommende film: "Jeg kan sige, at det er den mest ambitiøse standalone-superheltefilm, der nogensinde er blivet lavet... Jeg har aldrig set en superheltefilm som den."

Når Tom Holland taler om bedste enkeltstående superheltefilm, er det nok bedst at antage, at det er fordi han ikke vil skyde efter Avengers-filmene, der efterhånden mere ses både som sammenhængende film, men også er i sagens natur er ensemble-film.

Dog lyder det til, at Spider-Man 3 kan ende med at blive en særdeles stjernespækket film. 

Takket være Marvel-universets mulige tidsrejser og parallel-universer, vil der formentlig være optrædener fra tidligere Spider-Man skuespillere Tobey Maguire og Andrew Garfield, ligesom en række bad guys fra de tidligere Spider-man film skulle være castet til filmen. Og Doctor Strange selvfølgelig. 

Hold kæft hvor er det fedt, hvis Tom Holland får ret i sin betragtning. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt