Magasinet M!

Top 10 lækre Kick-ass heltinder

hårdtsparkende, sexede og uforglemmelige heltinder.

Top 10 lækre Kick-ass heltinder
Mændene fik sin velfortjente plads i hierarkiet over de mest bad-ass skuespillere i sidste uge, og sikken en medgang og modgang den blev budt velkommen med. Toplister er en smagssag og hvis man kan få en lille, sjov (endda måske lidt ofte grov) diskussion op at køre omkring emnet med diverse holdninger, så har jeg udført mit job korrekt.

Nu er det kvindernes tur til at stå for skud!

Denne uges top 10 liste indeholder de mest rå, hårdnakkede, iskolde og ofte sexede heltinder, som klarer skærene på egen hånd med list, kvindelig intuition eller bare formår at charmere sig ind på de mandlige seere omkring i verden. Følg med i listen og giv din mening til kende.
 

10) Noomi Rapace
Ses bedst i rollen som..? ­ - Lisbeth Salander i Millenium-trilogien.
Hvorfor? – Mystisk, farlig og mest af alt mentalt forstyrret heltinde, som går igennem de mest groteske ting for at finde frem til sandheden. En kvinde, der virkelig kæmper for sin sag og aldrig går ned med nakken.

9) Hilary Swank
Ses bedst i rollen som..? – Maggie Fitzgerald i Million Dollar Baby.
Hvorfor? – En kvinde der aldrig giver op, lige meget hvor mange gange hun får at vide, at hun ikke egner sig som bokser. Nederlag efter nederlag stopper hende ikke og hendes råstyrke, gåpåmod og udholdenhed giver hende en velfortjent plads på listen.

8) Kate Beckinsale
Ses bedst i rollen som..? ­– Selene i Underworld-filmene.
Hvorfor? ­ - Ustoppelig hævngerrig satan af en vampyr, som dræber alt på sin vej, i sin søgen efter at få opklaret sin mystiske fortid. En lille lækkerbisken, som kan slå fra sig, når det virkelig gælder.
 
7) Angelina Jolie
Ses bedst I rollen som..? ­­Lara Croft i Tomb Raider-filmene.
Hvorfor? Charmerende latexklædt kampekspert med røven fuld af penge og imponerende talenter indenfor våben, robottræningsprogrammer og røvfulde.

6) Demi Moore
Ses bedst i rollen som..? – Jordan O’Neil i G.I. Jane.
Hvorfor? – Den ultimative og mest realistisk badass’inde, som må klare den værste form for mandschauvinisme og et af de hårdeste og mest krævende træningsprogrammer nogensinde, for at blive en deal af Navy Seals. Og så klipper hun alt sit hår af. Hvor cool er det ikke lige?

5) Milla Jovovich
Ses bedst I rollen som..? – Alice i Resident Evil-filmene.
Hvorfor? – Zombienedslagtende kvinde, som formår at springe på motorcykler, hoppe rundt på bygninger og tage kampen op med  et allerhelvedes stort lokum af et monster i toeren.

4) Uma Thurman
Ses bedst I rollen som..? – The Bride i Kill Bill-filmene.
Hvorfor? ­­– Kan en kvinde på morderisk hævntogt med et samurai-sværd, som slagter flere mænd på kortere tid end alle de andre på listen til sammen undværes på listen? I think not.

3) Carrie-Anne Moss
Ses bedst I rollen som..? -  Trinity i Matrix-filmene.
Hvorfor? ­– Karatesparkende sexbombe med flere færdigheder indenfor kampsport og robotnedkæmpelse end nogen anden kvinde, samt formår at springe gennem bygninger, vægge, døre og kan håndtere hvilket som helst våben.
 
2) Sigourney Weaver
Ses bedst i rollen som..? – Ripley i Alien- filmene.
Hvorfor? – Hvad gør man når ens skib overtages af en hidtil ukendt livsform, som så småt begynder at slå alle ihjel? Improvise, adapt, overcome. Frk. Weaver viste sig i den grad at være action-dronningen, da hun som en af de første kvindelige pionerer i det nye filmiske kvindeperspektiv viste verden, hvordan man håndterer en flammekaster, maskinpistol og dræber syredryppende aliens med iskoldt blod.
 
Numero uno)
Linda Hamilton
Ses bedst I rollen som..?  - Sarah Connor i Terminator-filmene.
Hvorfor? ­ - Overgangen fra den søde, uskyldige servitrice i etteren, til en hårdt pumpet, iskold og fandenivoldsk war-machine med mod nok til at tage kampen op mod fremtidens hypermoderne dræbermaskiner, for at beskytte sin søn og fremtiden i den fantastiske sequel. Behøver jeg at sige mere?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE