Magasinet M!

Top 3: Her de sexlege, som danskerne brugte mest under lockdown-kedsomhed

Man keder sig, når man er i lockdown!Det kommer ikke som nogen overraskelse, at folk under lockdown og Corona-karantæne har kedet sig ret meget - mennesket er ret sociale væsner, og når man ikke kan komme ud og møde andre?

Så må man lave sjov og ballade i hjemmet!

Vi har fået Sinful til at undersøge, hvad folk har lavet af 'festlige' aktiviteter i soveværelset og hvad der har været mest trending under lockdown hos det danske folk.

Og herunder er de 3 ting, som har fået flest folk op i stødet i soveværelset baseret på, hvad folk har købt af 'soveværelsesredskaber' under lockdown:

1) Bondage/Håndjern

Lockdown på den ægte måde! Danskerne har købt rigtig mange håndjern under lockdown ironisk nok - men måske virker det mindre som et Corona-fængsel, hvis man lettere frivilligt indvilliger i at blive lænket til sengen? Smart.

Tjek håndjern ud her.

2) Udholdenshedsrutinen

Når man er i lockdown, så har man god tid til at eksperimentere - og her har salget af penisringe, som holder erektionen længere, fået et kæmpe boost. Så der må være nogle fuckers derude, som er kommet længere end de famøse 30 sekunder!

Hold længere med penisringe

3) Sexspill, udfordringer og begynderguides

Lockdown har givet folket mulighed for at udvide den seksuelle horisont eller måske lære sin partner bedre at kende - og her har især begynderguides til forskellige former sex såvel som spil med sexudfordringer taget kegler.

Udfordr din bedre halvdel til vildere sexlege her

ANNONCE
Top 3: Her de sexlege, som danskerne brugte mest under lockdown-kedsomhed
Del

Seneste nyt