Magasinet M!

Top-lækker Miss America-deltager risikerer fængsel for absurd drab

Miss America-deltageren Theresa Vail står til fængsel efter et voldsomt drab. Ja, det er ikke til at tro. Endnu mere ufatteligt er dét, hun rent faktisk har dræbt. Det er ikke en på hendes egen størrelse...

Top-lækker Miss America-deltager risikerer fængsel for absurd drab

Selv om man er top-lækker model og Miss America-deltager, behøver man ikke være en uskyldig, lille pige, der kun ved, hvordan man smiler i bikini til befolkningen.

Det er 25-årige Theresa Vail et meget klart eksempel på. Den tidligere Miss Kansas-vinder og Miss America-deltager risikerer snart at skulle ruske tremmer i et amerikansk fængsel. Vold-lækre Vail er sigtet i en sag, hvor hun angiveligt har skudt og dræbt en grizzlybjørn i Alaska.

Jeps. Kom ikke, og sig, at Miss America-deltagere er fredelige, frelste sjæle, selv om de ynder at kæfte op om verdensfred og forsvar af truede dyrearter.

Men inden vi angriber Vail alt for voldsomt, så skal det måske siges, at hun er vært for et stort jagtprogram, der hedder Limitless with Theresa Vail, som ruller med stor succes i USA. Og det var her, det gik galt for Vail. Egentlig havde hun autorisation til at skyde og dræbe én bjørn, men da hun forsøgte at affyre et skud nummer to, endte hun uheldigvis med også at ramme og dræbe endnu en bjørn, der døde på stedet. Ups! For hun havde jo kun én autorisation til at dræbe én bjørn.

From swimsuit and talent preliminary winner, to the title of Miss Kansas--it all started 3 years ago on this day. I took a calculated risk and it happened to pay off. Good luck to the Miss K contestants tonight! To whoever is crowned, you've got one hell of a journey in front of you. Call me if you need reinforcement ? @bowtecharchery @bassproshops @nraallaccess @blackrainordnance

A post shared by Theresa (@theresa_vail) on Jun 11, 2016 at 12:54pm PDT

ANNONCE

Derfor kan hun meget vel se frem til fængsel, hvor der med garanti venter en anden slags sultne bjørne, som gerne vil have et stykke med Vail.

Men inden det kommer så vidt, har folkene bag hendes jagt-program lige et forsvar, de gerne vil bringe for Vail.

"Hun befinder sig i situationer og områder, hvor hun konstant skubber til grænser og afprøver dem."

Men måske skulle lille, lækre Vail ikke have skubbet så hårdt. Så var der måske en bjørn mere i verden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt