Magasinet M!

Totalt lotto!

Nogle dage ER bare bedre...

Så oprandt dagen! Dagen jeg har ventet på i kun to dage, men drømt om i noget der minder om to år!
Totalt lotto!
Du kender det garanteret - følelsen af, at det der sker lige nu, er uvirkeligt og blot en drøm. Et fatamorgana af utidige dimensioner, en sand sanseeksplosion af ufattelig styrke.

Følelser som at have fået en ny kæreste, dit første vellykkede knald, det, at stå og mangle penge til en omgang mere og så finde en 500-lap på gulvet - alle disse helt ufattelig heldige situationer, der bare er guld værd. Intet kan overgå dem. INTET!

Lad mig ødelægge det postulat. Lad mig ødelægge det godt og grundigt. Lad mig ødelægge det så grundigt, at du ikke kan undgå at blive bare en lille bitte smule misundelig på mig. Uanset køn, alder og seksuel orientering.

Og det hele kulminerer 24. marts 2006 kl. 16.30. Der vil misundelsen være total.

Men lad os lige vente lidt endnu og hoppe tilbage i tiden, til onsdag eftermiddag.

"Forbinder" står der i telefonens display. "Tag dog den telefon," tænker jeg - næsten højlydt. Den ringer stadig.
- "Det er Dennis" bliver der svaret.
- "Michael her - jeg kan se, du har sendt en mail..."

Lad os hoppe lidt længere tilbage

Onsdag middag. Klokken er et par minutter over tolv. Er derhjemme - skal i skole kl 14. Sidder og kokser lidt foran computeren, da der tikker en email ind. Pling!
Kigger på emnet. Tænker "Nå da, nogen der har svaret..." Åbner emailen - skimmer den hurtigt. Læser den. Læser den igen. Rystetur. "Hvad sker der her?!". Tjekker afsenderadressen - den virker legitim. Læser den igen. "Er det en joke?".
"Ring til mig hvis du er interesseret" står der til sidst.

Kan ikke lige overskue at ringe nu - det hele er stadig for uvirkeligt.

En idé fødes

For år tilbage fik jeg en idé - en idé, der blev født som en joke - sådan en "selvom-det-ikke-sker-kunne-det-være-fedt-hvis-det-gjorde"-idé. En drøm - kun en drengedrøm. Men sikke en drøm!

Hele det kommunikative og logistiske oplæg blev udfærdiget og udviklet på en enkelt aften, og processen sat i værk. Der blev sendt en enkelt email, nogle venner blev adviseret via instant messenger, og en lille gruppe internetbrugere blev diskret gjort opmærksomme på dette helt fantastiske projekt.

Emailen blev besvaret med, at det ikke umiddelbart var muligt, men at man ville undersøge det løbende. "Måske - måske engang i fremtiden."

Projektet passede sig selv, der var moderat tilslutning og opbakning omkring det. Ingen penge blev brugt på markedsføring - al markedsføring foregik via mund-til-mund. Dagligt kom der ekstra vægt bag projektet. Ikke meget, faktisk ganske lidt, men alligevel noget. Men dette til trods, så havde jeg - via projektet - tændt en lille glød hos en lille landskendt gruppe mennesker. Du kender dem måske ikke af navn, men du kender det, de står bag.

Forberedelse

Ja, jeg har købt en lottokupon til weekendens trækning!..

Fortsættelse følger...

Del 2: Totalt lotto: On tour
Del 3: Totalt lotto: Climax
ANNONCE
Del

Seneste nyt