Magasinet M!

Toyota Highlander kommer til Danmark

Toyotas største SUV hybrid lander i vesteuropa for første gang

Toyotas store SUV, Highlander, kommer til danmark for første gang, i 2021.

Den store Highlander er bygget på Toyotas nye TNGA-baserede K-platform, som også danner fundamentet i den lidt mindre Toyota RAV4, der blev introduceret i fjor. Den nye platform medfører højere komfort, bedre køreegenskaber, øget sikkerhed og med hybriddrivlinen god brændstoføkonomi, lave emissioner og ikke mindst et intelligent firehjultstræk, generøs rummelighed i kabinen og mulighed for at trække en påhængsvogn på op til 2.000 kg. Det er den hidtil højeste trækevne for en hybridbil i Toyotas modelprogram.

ANNONCE
Toyota Highlander 2021 - Toyota Highlander kommer til Danmark Toyota Highlander 2021

Hybridmotoren yder hele 244 hestekræfter og de foreløbige, men endnu ikke endeligt typegodkendte forbrugstal, ligger på gennemsnitligt 15,2 km/l ved blandet kørsel og med en CO2-udledning på 146 g/km efter den nyeste og mere retvisende WLTP-målemetode. Dermed udmærker den enorme SUV sig brændstoføkonomisk og miljømæssigt som klasseledende blandt modeller, der ikke skal lades op med ladestik.

Der er fire køreindstillinger til Highlander i form af ECO, NORMAL, SPORT og TRAIL. Alle fire køreindstillinger fungerer også, når man på en særskilt knap har valgt, at bilen skal køre på el.

Toyota introducerer Highlander Hybrid i Europa - herunder også i Danmark - i begyndelsen af 2021, hvor også priserne vil blive offentliggjort. - Lyder det fra Toyota Danmark

ANNONCE
Toyota Highlander 2021 - Toyota Highlander kommer til Danmark Toyota Highlander 2021
Del

Seneste nyt