Magasinet M!

Toyota løfter sløret for Corolla Touring Sports

En del af relanceringen af den populære bilmodel

Det skabte masser af varme følelser og nostalgi, da Toyota tidligere på året annoncerede, at de ville bringe modelnavnet Corolla tilbage til deres program.

Nu er Toyota så på banen med første afsløring af en af de kommende modeller. Det gælder stationcarvarianten, Toyota Corolla Touring Sports.

Den nye generation introduceres i starten af 2019, og Toyota fortæller i en pressebesked, at Corolla både vender tilbage i den kompakte hatchback-udgave og så i den større og mere rummelige stationcar-variant, du kan se her. 

ANNONCE
Toyota - Toyota løfter sløret for Corolla Touring Sports Toyota

Corolla Touring Sports er udviklet og bygget i Europa, og det kommer også til udtryk i designet. 

Den nye vogn kommer i første omgang med to forskellige hybridmotorer, i en økonomisk 1.8-liters udgave med 122 hestekræfter og en mere kraftfuld variant på 2.0 liter med 180 hestekræfter. Toyota fortæller at 9 ud af 10 danske købere i mellemklassen i dag vælger hybrid - og det er derfor at den store fokus ligger her. Hvis man ønsker ren benzin er det muligt at fælge en 1.2 liters turbomotor med 116 hestekræfter. 

Den nye Corolla udstyres blandt andet med  LED baglygter, JBL GreenEdge Premium lydanlæg, trådløs telefonopladning og Toyota Touch multimediesystem.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE