Magasinet M!

Træt af to ryk og en aflevering? Ny app hjælper dig med ikke at sprøjte for tidligt

Din smartphone er netop gået fra en til to funktioner. Ja, vi snakker selvfølgelig om onani.



Du har været der. Jeg har været der, og vi kommer højst sandsynligt til at være der igen. Du ved, en af de der gange, hvor festfyrværkeriet lige bliver skudt af en anelse for tidligt.

For tidlig sædafgang sker, når en fyr popper champagnen tidligere end forventet. Ifølge Medical Journal er 'tidligere end forventet' i mellem et og tre minutter. Tre minutter, tænker du så. Det må da være alt inkluderet (tandbørstning, forspil etc.), ikke?. Du kan dog tage det helt roligt, for 30 procent af jordens mænd lever med det. Betragt fælleskabet som én stor loge.

ANNONCE
Pea - Træt af to ryk og en aflevering? Ny app hjælper dig med ikke at sprøjte for tidligt Pea

Efter den første omgang "Ah, det er jeg altså ked af. Lad os prøve igen om 30 minutter", er ydeevnen som regel løftet, når vi rammer den populære runde to. Men ville det ikke være fedt, hvis du allerede var kongerigets hingst fra start?

Det ser dog ud til, at hjælpen kan være på vej. Ligesom alle andre dagligdagsproblemer i det 21 århundrede er der nemlig en app, der kan klare det for dig. Også selvom problemet indebærer dig og din bedste ven.

Hvis du har en tendens til altid at smide lasten, nærmest inden du har fået sokker af, kan det være, du skal give Pea et kig. Appen er skabt af 23-årige Brennan Belich, der selv søgte lidt flere minutter af sin yndlingssport.  

ANNONCE
Pea - Træt af to ryk og en aflevering? Ny app hjælper dig med ikke at sprøjte for tidligt Pea

Appen er lavet mere eller mindre som et spil, hvor du efterhånden vil stige i grader og niveauer. Du bliver mødt af en virtuel sexolog, som guider dig gennem knibeøvelser, ophidselseskontrol og onanitræning. I sidste ende vil det lære dig, hvordan du river den af med mere selv-kontrol, hvilket hjælper dig med flere minutter i sengen, sofaen eller i køkkenet.

- Bare tænk det som at træne op til et løb, siger Brennen til sitet Product Hunt.

- Hvis du gerne vil kunne løbe 30 minutter i et stræk, vil du heller ikke træne ved at sprinte i to minutter, blive træt og derefter give op.

Appen fås i øjeblikket kun til iPhone, og den koster 16 kroner.

Nå, men vi tales ved. Jeg skal til træning!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt