Magasinet M!

Trailer: FIFA 23

Forbedret grafik og inklusion af kvindehold

Den 30. september 2022 udkommer det sidste FIFA-spil under den traditionelle fane hos EA Sports, og FIFA 23 lukkes ned med forbedret realisme i HyperMotion2 grafikmotoren - og debuten af kvindefodbold i spilserien, med blandt andet Barclays Women's Super League og Divsion 1 Arkema. 

FIFA 23 - officiel trailer

"Vi har skubbet grænserne for realisme i FIFA 23 gennem HyperMotion2, hvor vi har brugt den nyeste teknologi til at optage professionelle herre- og kvindehold i kampe med fuld intensitet, der oversætter millioner af datapunkter til nye animationer i realtid," siger Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FIFA.

Spillerne vil også kunne opleve toppen af både mænds og kvinders internationale fodbold i FIFA 23 med FIFA World Cup Qatar 2022 for mænd og FIFA World Cup Australien og New Zealand 2023 for kvinder som opdateringer efter lanceringen.

Der er nu mulighed for at forudbestille FIFA 23, som lanceres på PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 og Xbox One den 30. september. Tidlig adgang til FIFA 23 Ultimate Edition begynder den 27. september 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt