Magasinet M!

Trailer: Klovn sæson 9

Magnus Millang går Frank på nerverne!

Frank og Casper er tilbage i niende sæson af Klovn. Den kommende sæson har fået overskriften 'Senfølger', ikke af corona-slagsen, men mere et hint til konsekvenser af Franks mange tidligere handlinger. 

Klovn sæson 9 får premiere på TV 2 Play den 19. juli, og Frank Hvam og Casper Christensen har selvfølgelig taget et væld af gæster med. I den kommende sæson kan fans af serien se frem til cameos fra Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Sofie Linde, Simon Kvamm, Magnus Millan og flere. 

"Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det," siger Casper Christensen og Frank Hvam med skævt smil.

Magnus Millang er omdrejningspunktet for det seneste klip fra Klovn 9, hvor Frank får nok af Magnus, der er klappende tilskuer på tennisbanen, som Frank spiller på. 

ANNONCE

Alle de tidligere sæsoner af Klovn er tilgængelige på TV 2 Play nu - mens sæson 9 altså har premiere søndag den 17. juli 2022. 

Del

Seneste nyt

Annonce