Magasinet M!

Trailer: Mighty Morhin Power Ranger: Once and Always

30-års jubilæet for Power Rangers bringer skuespillere fra 1995 i spil igen

Power Rangers er måske ikke den mest populære ting i Danmark, men det amerikanske tegnefilmskoncept, der blev skabt ud fra klip fra den endnu ældre japanske serie Super Sentai, opnåede sit peak i Danmark engang i midten af 1990'erne - foruden tegnefilmene der dukkede op på dansk tv og et væld af action-figurer, blev bølgen også ført an af live-action-filmen Mighty Morphin Power Rangers: The Movie, der dukkede op i 1995. 

Franchiset har flere gange forsøgt genoplivet med den ene vildere CGI-film en den anden, men nu har Netflix fået hænderne på det, og er på vej med en film, som formentlig rammer lige i nostalgien hos dedikerede Power Rangers fans.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always er en slags reunion, hvor den originale bad-guy Rita Repulsa rejser tilbage i tiden, for at nakke Power Rangers før de får deres kræfter. Det sætter scenen for at bringe de gamle Power Rangers tilbage med flere af de originale skuespillere, sammen med et nyt sæt unger, der skal trække i de kitchede spandex-dragter. 

Filmen lander på Netflix den 19. april 2023. 

ANNONCE
Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
Del

Seneste nyt