Magasinet M!

Trailer: Nyt team-shooter fra folkene bag League of Legends

Her er Valorant

Tilbage i efteråret afslørede Riot Games, at de havde ikke blot ét, men en hel række af nye projekter undervejs. Det første, der indtil nu har gået under kodenavnet 'Project A', er i dag blevet afsløret som 5v5 shooter-spillet Valorant. 

I essensen ligner spillet en slags hybrid melle Overwatch og CS:GO. Overwatch - fordi RIOT elsker at kopiere Blizzard... Eller, nej - fordi vi har at gøre med et karakterbaseret team-fps, der er båret meget igennem af både specielle character-abilities og mulighed for et væld af skins.. Og CS fordi: Tjek traileren. 

ANNONCE
Valorant - Gameplay Preview

Riot Games fortæller at Valorant er et free-to-play spil, der sætter to hold af fem spillere op mod hinanden, i et 'best-of-24-rounds' gamemode. 

Hos Riot hber man, at kombinationen af klassiske taktiske shooter-elementer og unikke karakterer, vil klinge så godt med FPS-fans fra hele verden, at de er klar til at indgå et længerevarende forhold med det kommende spil.

Valorant har endnu ikke fået en fast udgivelsesdato, men fra udviklers side satser man på en dato placeret i sommeren 2020

ANNONCE
Del

Seneste nyt