Magasinet M!

Trailer til finalen på The Grand Tour varsler sidste omgang med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May

En epoke har nået sin ende.

Er du klar til sidste omgang med den dynamiske trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May - så skal du se første trailer til finalen på The Grand Tour.

"The Grand Tour" er et britisk bilprogram, der blev lanceret i 2016 på Amazon Prime Video. Showet er skabt af og med de tidligere værter fra "Top Gear"—Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May—sammen med deres producer Andy Wilman.

Showet følger det samme grundlæggende koncept som "Top Gear," hvor værterne tester biler, deltager i udfordringer og rejser rundt i verden, men med en større budget og mere kreativ frihed. I hver episode tager værterne på en rejse til forskellige steder, hvor de deltager i bilrelaterede aktiviteter, udfordringer, og konkurrencer. Der er også testkørsler af nye og klassiske biler, sammenligninger af forskellige køretøjer, og indslag med skøre og underholdende stunts.

I modsætning til "Top Gear", som var centreret omkring et studieformat, tager "The Grand Tour" på en form for roadshow, hvor hver episode finder sted i et nyt land eller en ny by, ofte med spektakulære landskaber og eksotiske destinationer. 

Men nu lakker det mod enden - og selvom mange følte, at Top Gear-universet flød over i The Grand Tour og forlængede morskaben, så er der altså ikke nogen tredje serie i horisonten denne gang. 

Til de bittersøde toner af The Hollies' ikoniske "He Ain't Heavy, He's My Brother" siger Clarkson, 'For the last time, here we go', og det hele virker til at være lidt vemodigt over hele linjen. 

Finaleafsnittet bliver en særlig en af slagsen - og handlingen lyder som følgende:

"I deres sidste eventyr ignorerer Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May instruktionerne fra Mr Wilman (deres producer, red.) og drager til Zimbabwe i tre biler, som de altid har ønsket sig at eje: en Lancia Montecarlo, en Ford Capri 3-liter og en Triumph Stag. Følg deres imponerende roadtrip gennem smukke og til tider udfordrende landskaber, der fører til en følelsesladet afslutning på en underligt bekendt ø."

Det bliver sjovt at se de efterhånden halvgamle gutter på endnu et vanvittigt eventyr - og så bliver det måske for mange en lidt rørende afsked med en epoke, mange af os har fulgt fra starten af.

Deres eventyr startede helt tilbage i flow tv-æraen, hvor vi tunede ind på den gode, gamle Discovery Channel for at se dem gakke ud i Top Gear.

Se begyndelsen på deres sidste eventyr herunder - The Grand Tour-finalen kickstarter d. 13. september:

ANNONCE
?si=XtYkqr2QxZqDPvNg
Del

Seneste nyt