Magasinet M!

Tre ferietips til dig og gutterne

Reklame fra Højmark Rejser

Trænger du og vennerne til nye oplevelser? Så tag på ferie sammen - og giv jer selv en udfordring ved at prøve noget andet end den velkendte badeferie eller storbyferie. I kommer nemt til at lave de samme ting igen og igen, når vennegruppen mødes til daglig. Måske tager I altid i byen? Måske gamer I? Måske spiller I fodbold eller ser det i fjernsynet?

Uanset hvad du og vennerne bedst kan lide at lave, kan alle vennegrupper have godt af nye og fede fælles oplevelser. Det gælder, uanset om du og vennerne hænger ud sammen hver dag, eller om I har svært ved at finde tid for job, kærester, børn, og hvad, der ellers kan komme til med tiden. Så har I brug for en pause fra hverdagen? Her får I tre gode tips til, hvor I kan tage hen på en anderledes ferie.

Action, natur og natteliv

Er du og vennerne glade for fart og outdoor aktiviteter? Så er en skiferie den perfekte type ferie for jer. Her får I action for alle pengene, når I suser om kap ned ad pisterne, eller vover jer ud på off-piste. Hvis I er parate til ekstra udfordring, kan I også skifte skiene ud med et snowboard.

Hvis I samtidig også altid klar på fest, så vælg et skisportssted, hvor der er mulighed for at gå på bar. I kan for eksempel tage på skiferie i Ischgl, hvor der er gode afterskisteder. Så slutter dagens aktiviteter ikke, når I stiller skiene fra jer sidst på eftermiddagen; tværtimod kan I fyre den af og nyde en lækker fadøl, og møde nye mennesker.

Gourmet i Sydeuropa

Er I interesserede i god vin, og har I fingeren på pulsen inden for den danske reaturationsscene? Så skal du og gutterne på gourmetferie i Sydeuropa. Lej en bil, og kør fra vingård til vingård. Opdag ukendte, lokale skatte, eller tæt tænderne i den mest hypede Michelinmad lige nu. En ægte foodie fortjener en fuldkommen fantastisk, gastronomisk ferie med sine bedste venner ved sin side.

Vandreferie i vildmarken

Er I klar på den ultimative udfordring som mænd og venner? Så pak jeres grej, find vandrestøvlerne frem, og tag på vandreferie i den vilde natur. På en ferie som denne kommer I tættere på jer selv, hinanden og naturen, og I vil med sikkerhed få oplevelser for livet.

Er I ikke vant til at vandreferier, hvor I sover i naturen, kan I jo øve jer lidt herhjemme i Danmark, før I tager på den helt store overlevelsestur i det store udland. Vælger I at rejse uden for landets grænser, venter der jer alt fra bjerge til tropiske skove. God rejse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce