Magasinet M!

Tre gode selvhjælpsbøger til mænd

Dette er sponsoreret indhold


Normalt er selvhjælpsbøger noget om, hvordan man bringer sig selv i balance med enten motion, kost eller andre former for livsændringer, der som regel handler om at blive et bedre menneske. Det handler disse tre bøger til dels også om, men går mere i dybden med den rent psykologiske del af, hvordan man bliver et godt menneske. Her har vi nemlig fundet tre bøger, der, selvom de virker relativt basale, faktisk kan være behjælpelige til at tænke mere klart og træffe bedre beslutninger. De handler om hver deres emne, men er på mange måder med til at understrege, hvordan man navigerer rundt som mand i det 21. århundrede. 

Livskunst for drengerøve - Lasse S. Larsen

Lasse Schou Larsen har i bogen “Livskunst for drengerøve” givet et bud på, hvordan man balancerer mellem at være en drengerøv og en indsigtsfuld livskunstner. Bogen giver tips og tricks til, hvordan værktøjer som selvindsigt og meditation kan være med at skabe balancen mellem at være en rigtig drengerøv, og stadig have et balanceret liv. Det er et stykke mesterligt forfatterarbejde, som Lasse Schou Larsen har bedrevet her. Den henvender sig til alle unge og gamle drengerøv, der måske mangler en smule selvindsigt eller har brug for værktøjer til at finde en bedre balance i livet. Du kan finde den hos Bookmate og  læse bogen her.

12 Regler for Livet: en modvægt til kaos - Jordan B. Peterson

“Jordan B. Peterson er det tætteste, vi kommer på en akademisk rockstjerne” - sådan udtalte en anmelder sig om forfatteren Jordan B. Peterson, efter han havde læst hans bestseller “12 Rules for Life - antidote to Chaos”. Bogen der siden er blevet en international bestseller indeholder 12 ganske simple regler til, hvordan man balancerer mellem orden og kaos. Den tager alt fra bibelske fortællinger til psykoanalytisk litteratur og blander den med de største russiske forfatteres værker og Disneyfilm. Lyder det mærkeligt? Ja måske, men Jordan B. Peterson formår at hive det hele ned på et almindeligt og forståeligt i niveau i hans fremragende selvhjælpsbog, der både findes på dansk og på engelsk. Bogen er ganske enkelt en af vor tids vigtigste selvhjælpsbøger, hvis man godt kan lide personlig udvikling og er derforet must-read for alle unge mænd. Peterson er de seneste år blevet et youtube-fænomen og siden bogen, der er Petersons anden udgivelse, blev lanceret i januar 2018, har Peterson været på en verdensturné, hvor han har holdt foredrag i alverdens lande. 

The Subtle Art of Not Giving a Fuck - Mark Manson

The Subtle Art of Not Giving a Fuck er endnu en af hjørnestenene i selvhjælpsbøgernes must-read. Mark Manson, der i årevis har blogget om alt fra dating til personlig udvikling, præsenterer i denne bog en meget jordnær guide til at finde lykken. Simpelthen ved bare at være ligeglad. Den er et modsvar til alle de bøger, der siger “lad være med at give op” og “du kan blive hvad du vil”. Mark Manson beskriver, at det er helt naturligt at lave fejl, og at man lære at huske ikke at give “en fuck” for, hvad andre mennesker tænker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce