Magasinet M!

Tre i sengen

Hej Brevkasse. Min kæreste og jeg har kommet sammen i 4 år nu, og vi har et dejligt og frækt sexliv. Vi har både alm. sex og sex hvor vi bruger legetøj.

Tre i sengen
For at krydre vores sexliv endnu mere, har vi snakket om at prøve at have flere med i sengen, og vi har brugt scor.dk meget for at finde nogen.
Vi har da også fundet nogen, vi godt kunne tænke os at være sammen med.

Mit problem er så, at hver gang vi næsten har fået aftalt et møde med nogen, så er min kæreste bakket ud...

Hvordan/hvad kan jeg gøre for at få min kæreste med til at mødes med nogen af dem, og måske også være sammen med nogen af dem...???

Hvis vi bare kunne mødes med dem.. Og måske også prøve at være sammen med nogen...

Med venlig hilsen Peter fra Århus

PS. På forhånd tak


Hej med dig!


Der er rigtigt mange i faste forhold, der fantaserer om ekstra spænding og krydderi med en ekstern partner, altså en trekant. Både kvinder og mænd. For nogle er skridtet til at føre dem ud i livet kortere end andre, der synes, at det er grænseoverskridende i forhold til deres opfattelse af monogame forhold.

Kan man klare at se sin kæreste sammen med en anden? Vil det virke efter hensigten eller taber man hele forholdet på gulvet ? hvad skaber det for følelser af jalousi og usikkerhed?

Det lyder som om din kæreste synes, at tanken er pirrende, men er usikker på, hvorvidt det ville vare en succes i det virkelige liv. Det er jo meget uforpligtigende at flirte med folk på internettet, men når man er der i sengen med det nye menneske, så er der ingen vej udenom.

ANNONCE
Del

Seneste nyt