Magasinet M!

Tro for viderekomne

Fra fri sex til tilbedelse af Prins Philip.

JC's Girls

Denne amerikanske bevægelse følger Heather Veitch (th.) på hendes kristne korstog. Veitch er en tidligere stripper, der har påtaget sig titlen 'Pussycat Preacher' og skabt kulten Jesus Christ's Girls, der missionerer blandt kvinder i pornoindustrien i USA. Missionen er selvfølgelig, at kvinderne skal omvendes, så de kun har én mand i deres liv: Jesus.

ANNONCE

Kabbalah
Kabbalah er en oldgammel form for jødisk mysticisme, som egentlig ebbede ud tilbage i 1650'erne. Men så gjorde Madonna religionen popsmart, og i dag er Britney Spears, Mick Jagger og en masse andre kendisser med på vognen. Men det er selvfølgelig også fristende, når 'Kabbalah-vand' kan kurere sejlivede sygdomme, ligesom troen giver dens udøvere evnen til at se ud i fremtiden...        

ANNONCE

Räelianerne
Kort fortalt er der tale om en UFO-kult med et særdeles frit forhold til sex. Ifølge kultleder Raël (billede) er Jorden skabt af en overlegen rumvæsen-race, som en dag vil vende tilbage til vores planet. Mens raëlianerne forbereder sig på de såkaldte Elohim, har de skabt furore med forsøg på menneskekloning - samt rekruttering af især strippere og prostituerede som en del af deres frie holdning til seksualitet.

ANNONCE

Eutanasi-kirken
Denne bizarre, amerikanske bevægelse vil redde Jorden fra os mennesker. Helt bogstaveligt. Kirken er stiftet af transvestitten Chris Korda, som mener, at menneskehedens frelse ligger i ikke at videreføre arten. Og hvordan undgår man så det? Korda anbefaler blandt andet selvmord, sodomi og sterilisering. Det kan umiddelbart være svært at se fordelene ved Eutanasi-kirken, der i hvert fald ikke er for sarte sjæle.

ANNONCE

Scientology
For 75 millioner år siden var en fjern galakse overbefolket, og rumvæsenet Xenu sendte milliarder af mennesker til jorden, hvor de blev placeret ved vulkaner og sprængt i stykker af brintbomber. Sådan lyder skabelseshistorien ifølge L. Ron Hubbards science fiktion-religion, som så dagens lys i begyndelsen af 1950'erne. I dag er troen næsten synonym med Tom Cruise, der nu er en Thetan på niveau 7. Tillykke til Tom.

ANNONCE

The Partridge Family Tree
En broget forsamling af amerikanere, der tilbeder 70'ernes sukkersøde tv-serie 'The Partridge Family' som var det en religion. Kultmedlemmerne ændrer efternavn til Partridge og tatoverer agerhøns på kroppen for at vise deres hengivenhed ('partridge' er det engelske ord for agerhøne). Men skulle tro, at det var nok at klæde sig i velour-veste og psykedeliske farver...

ANNONCE

Chen Tao
Denne kult led et stort nederlag, da Gud ikke viste sig på alle amerikanske tv-apparater d. 31. marts 1998. Det havde dens leder, professor Hon-Ming Chen, nemlig forudset. Han troede også, at verden ville gennemgå fem prøvelser, som ville sende jorden tilbage til dinosaurtiden. Kun dem, der boede i Nordamerika ville blive reddet - i en UFO. Da Chens 1998-profeti ikke gik i opfyldelse, gik luften dog lidt af ballonen, og kulten opgav ævred.

ANNONCE

Maradona-kirken
Iglesia Maradoniana, som denne fodboldgale trosretning hedder på modersmålet spansk, blev stiftet den 30. oktober 1998 - på Maradonas 38. fødselsdag. Kirken skal have over 100.000 medlemmer i 60 forskellige lande, og de lever lige nu i år 48, da enhver tidsberegning selvfølgelig starter ved den lille argentiners fødsel i 1960. Det skal nævnes, at man godt kan være medlem af andre kirker, selv om man tror på Maradona.

ANNONCE

Tilbederne af Prins Philip 
Yaohnanen-stammen, der hører hjemme på øen Tanna, tilbeder dronning Elizabeths mand som en gud. Sekten opstod i 1950'erne og fik for alvor vind i sejlene, da prinsen besøgte Tanna i 1974. Stammen fik stor opmærksomhed, da tv-kanalen Channel 4 i 2007 lavede en programserie om fem af de indfødtes pilgrimsrejse til England - hvor de mødte 'Gud'.

ANNONCE

The Panacea Society
Medlemmerne af 'The Panacea Society' er for så vidt kristne. Der er bare noget af et twist: De er nemlig overbeviste om, at Jesus vil genopstå i den engelske flække Bedford. Kulten klargører derfor byen til begivenheden, og de har selvfølgelig reserveret et hus til Guds søn. Alt andet ville da også være uhøfligt...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce