Magasinet M!

Tropic Thunder fik næsten en spin-off med Tom Cruises Les Grossman-karakter

Den ikoniske rolle fik et tidligt manuskript!

Tilbage i 2008 kom Tropic Thunder på markedet som en tornado af komedie-underholdning med et vanvittigt stærkt ensemble, original historie og masser af kaos.

Og foruden Robert Downey Jr. og hans Oscar-nominerede præstation, så var Tom Cruises famøse Les Grossman et af de største trækplastere.

Mange fattede ikke, at det rent faktisk var Tom Cruise i fatsuit og masser af makeup, før de ramte rulleteksterne - jeg troede endda det var Joe Pantoliano, da jeg så den første gang!

Det kom faktisk så vidt, at hans karakter var så populær, at de havde lavet et tidligt manuskript til en Grossman spinoff. 

Det var Cruises egen idé at danse og skabe sig så tosset, og Ben Stiller, som medvirker og instruerer, var ikke med på idéen i første omgang - men da han lod kameraerne kører og så resultatet? så var der skrevet komediehistorie!

Manuskriptet ligger et eller andet sted derude i verden, men blev desværre droppet - men man har vel lov til at håbe?

Filmen fik lidt en renæssance her for nyligt, da folk begyndte at udskamme den på grund af Downey Jr. og hans 'blackface' - men se filmen, folkens. Det giver mening i konteksten, og til dem, der er utilfredse? Kom ind i kampen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce