Magasinet M!

Tudegrimme fædre med lækre døtre

Rock-ikonet Mick Jagger, parykken Donald Trump og andre grimme kendte har på bemærkelsesvis formået at få lækre døtre. Se dem her...

Tudegrimme fædre med lækre døtre
Mick & Elizabeth Jagger
Elizabeth Jagger er 26 somre gammel (og smuk) og er Mick Jagger og Jerry Halls ældste datter. Ud over at være datter af en af verdens største og grimmeste rock-ikoner arbejder den flittige skønhed som model og skuespillerinde. Vi gætter på, at Elizabeth har arvet samtlige af sine gode gener fra model-moderen Jerry Hall.
ANNONCE
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Donald & Ivanka Trump
Ikke nok med at Ivanka er pissefræk, næ, hun er også stinkende rig. Med hende som kæreste kunne man nok godt leve med Donald Trump som svigerfar. Så længe man ikke bliver angrebet af det bæst, der sider og lurer på Donalds tykke hoved.
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Christian & Michala Kjær
Remees eks-kæreste er kort ud sagt, super sexet. Derfor kan vi på ingen måde se ligheden, når vi ser på far Christian og datter Michala. Derfor vil da også meget gerne studere den smukke Michala nærmere. Vi håber derfor inderligt, at den smukke rigmandsdatter en dag vil smide kludene i M!.
ANNONCE
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Dan & Lotus Turell
Dan Turell var en stor dansk digter og forfatter. Han døde desværre af kræft 15. oktober 1993. Heldigvis nåede han at få datteren Lotus Turèll, som er skribent og foredragsholder. Det er bl.a. hende, der har skrevet Medinas selvbiografi "Medina - Tæt på".
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Jon Voight & Angelina Jolie
Vi ser ingen lighed - overhovedet. Ligeså guddommelig smuk Angelina Jolie er, ligeså grim og gammel er Jon Voight. Far og datter blev genforenet igen i 2009 efter en 8 år lang familiestrid, der opstod, fordi far Voight kom til at udtale, at hans datter, Angelina Jolie, havde "seriøse mentale problemer."
ANNONCE
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Steven & Liv Tyler
Det var først som 9-årig, at Liv Tyler opdagede, at hun var datter af Aerosmith-forsangeren Steven Tyler. Når vi ser på billederne, kan vi godt forstå, hvis hun var forvirret. For ud over det lange mørke hår, ser vi ingen lighed mellem mega-kæften og den yndige Liv Tyler, der lagde hele verden ned som den smukke Arwen i Ringenes Herre-filmene.
ANNONCE
Tudegrimme fædre med lækre døtre
Og så den anden vej: Lækre forældre, der får et tudegrimt barnBruce Willis + Demi Moore = Rumer Willis
Plus plus giver åbentbart minus. For både farmand Bruce og mor Demi er jo to attraktive mennesker. Derfor er det os en gåde, hvordan disse Hollywood-ikoner kunne gå hen og få så grimt et barn. Storken må ha' været skæv, den dag Willis jr. skulle leveres.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE