Magasinet M!

Turnoffs ved en mand

Hvis ikke du kan give mig ret i, at følgende 5 ting, kun kan få en pige til at flygte langt væk, så har du totalt mangel på stil, og så kan jeg kun sige: Held og lykke med at finde dig en pige ;-)



Turnoffs ved en mand
Nogle ting er bare absolut Turnoffs med hensyn til mænd og deres påklædning, og at i ikke selv kan se det, fatter man jo altså ikke.....

Klart i kan være heldige og finde en pige, som tænder på disse ting, men folk tænder jo altså også efterhånden på de mest mystiske ting.

Det burde meget snart gerne blive sommer, og så er det at den dårlige smag virkelig springer frem. Her er de fem største ting, som virkelig kan formå at tænde en pige af

1: Badebukser

Badebukser til mænd? Ved ikke lige hvem det er som er kommet på denne ide, om at mænd skal gå i trusser, hverken på stranden eller til hverdag. Om manden er et ordentligt træningsjern eller ej, så holder det ikke en meter at iføre sig et par små badetrusser.
ANNONCE
Turnoffs ved en mand
2: Stropbluser

Vi har alle sammen set dem. Fyrene som spankulerer rundt i varmen med en strop ting på, som burde sidde stramt på kroppen. Men det gør den bare ikke lige her. Den hænger, og ærmerne er for store. Det kan være helt i orden med en undertrøje til mænd. Men hvis du ikke har andet på, bør du også have nogle arme som kan fylde den ud! En lille fuglekrop i en stropbluse er slet ikke god. Det giver helt sikkert alle os tøZer et smil på læben, meeen nok ikke lige af den årsag som du ønsker det skal være.

3: G-strenge

Ved jo næsten ikke hvad jeg skal skrive her. G-strenge er noget som i fyre burde købe til jeres kærester og ikke til jer selv! Ingen tvivl om at det er frækt til en pige, der kan vi blive helt enige, men hvis en fyr smed bukserne foran mig, og stod der i G-strenge, så ville jeg dø af grin. Men har da vist nok en enkelt gang i mit liv, mødt en pige som tændte på det så held og lykke med at finde hende.
ANNONCE
Turnoffs ved en mand
4: Hængerøv

Om hængerøven sidder på en håndværker eller den lokale graffitimaler (yo), er sådan set lige meget. Det er ikke frækt på den mindste måde. Altså hvad er værre end en mand, hvor man kan se det halve af revnen?

5: Hår på ryggen

Vinderen af, den største grund til at droppe en fyr, er hår på ryggen. I vil gerne have glatbarberede piger. Så prøv lige at brug skraberen på jer selv engang. Hår på ryggen er direkte ulækkert. Og så er de nemme at fjerne, så det er da bare med at komme i gang. Hvis jeg behøver at sige mere, efter i har set dette billede, så er den helt gal med jeres stil, eller mangel på samme, og der er helt sikkert ikke noget at gøre for jer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce