Magasinet M!

Tusindvis af folk vil lave kendt skuddræbt "killer"-gorilla til en Pokémon

Æret være dens minde. I Pokémon-land.

Tusindvis af folk vil lave kendt skuddræbt "killer"-gorilla til en Pokémon

Husker du gorillaen Harambe? Hvis ikke, så lad os hjælpe dig lidt. Det var en 17-årig han-gorilla, som blev skudt og dræbt i Cincinnati Zoo, USA, tilbage i maj, efter at en 3-årig dreng klatrede ind i Harambes indhegning. Herefter blev drengen trukket til sig af Harambe, hvorefter en dyrpasser skød den store abe af frygt for den lille drengs liv.

Hele hændelsen blev optaget på video og fik stor opmærksomhed verden over, da mange var oprørte over, at gorillaen skulle dø.

Se episoden herunder:

ANNONCE

Siden da har man forsøgt at finde på en passende måde at ære Harambe på. Lige indtil nu.

For i en online underskriftsindsamling har mere end 60.000 mennesker i skrivende stund skrevet under på, at Harambe bør leve videre i det allestedsværende Pokémon GO-univers.

På underskriftsindsamlingens hjemmeside står der:

"Harambe fortjener at leve for evigt i vores hjerter. Støt denne underskriftsindsamling, hvis du vil have, at Harambe skal blive til en Pokémon."

Manden bag er en fyr ved navn Eric. Han fortæller til sitet Buzzfeed, at det ville være sejt at udødeliggøre Harambe som en Pokémon.

"Ikke kun for mig, men for alle, som har været med på Harambe-toget, lige siden han døde," siger han.

Men hvordan vil Harambe så komme til at fungere iPokémon-universet? Jo, en japansk Twitter-bruger, der går under navnetRealShigeruM, har givet sit bud på netop dette. Harambe vil komme til at være enspøgelses-type og have tre udviklingsstadier som de andre Pokémons; nemlig Himham, Hambo og Harambe. Det skal dog tages med et gran salt, da RealShigeruMkalder sin konto for en parodi-konto, hvilket også kan ses på billederne afHarambes tre stadier. Som Himham er hans specielle "ability" nemlig "dicks out"(pikkene ude, red.), mens han i sine to andre stadier har et kødskjold som sitforetrukne våben.

Se Harambes tre stadier herunder:

ANNONCE

Anyway, vi hopper i hvert fald med på Harambe-bølgen og hylder dette tiltag, som du bør skrive under på lige her.

Del

Seneste nyt