Magasinet M!

TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer

Se den her sammen med 4 andre fede gadgets til ægte ølhunde.

TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer
TV BEER MUG

Når du nyder et iskoldt glas øl foran TV-skærmen, mister du fokus fra fodboldkampen, eller hvad du nu engang sidder og ser, hver gang du tager en tår af øllen. Glasset spærrer jo for udsynet. Men det her ølkrus er specialdesignet til netop at imødekomme dette problem. Yessir, vi har mange luksusproblemer her i den vestlige verden. Det hele lader sig gøre ved hjælp af en vinklet kant, så du kan hælde indenbords lige så tosset du vil, og der er plads til lige knap en halv liter i herligheden. Skål.

SE MERE HER

ANNONCE
TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer
PLASTMO ØLKØLER

Hvis du også foretrækker dine øl, når de er kølet fra den helt rigtige dybde, er det her lige efter din smag. PLASTMO Ølkøler er nemlig lige til at grave ned i jorden, og så har du altid 9 jordkølede håndbajere lige ved hånden. Det er ret genialt. Og det er desuden ret simpelt, for du kan bruge et almindeligt pælebor til hurtigt at få lavet hullet til køleren, og så er dine øl dækket ind i en holdbar zinkbeholder, mens du får adgang til den nederste og koldeste dåse med et svuptag. Det er sådan et stykke udstyr, der gør en god dag på terrassen endnu bedre, og så kan du også nyde din øl med god samvittighed, for den har slet ikke brugt klimaskadeligt el på at blive kold. Kun naturens egen kulde. Så er haven optimalt udstyret til afslapning.

SE MERE HER

ANNONCE
TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer
ASKO VØLUND HOMEPUB

Det giver pokker god mening at indbygge et fadølsanlæg i køleskabet, når det nu alligevel er et kæmpe skrummel, der køler mad og drikkevarer, og Asko Vølund HomePub har lige præcis en fadølshane direkte på køleskabsdøren. Det er et mandigt køleskab. Konceptet blev faktisk fremvist tilbage i 2007, men det er ufatteligt, at alle hvidevareproducenter ikke har sådan en variant i deres sortiment. HomePub har plads til en fustage med 5 liter øl, og det er i energiklasse A+, så du kan drikke fadbamserne uden at smadre miljøet. Og hvis du virkelig vil sparke øl-samlingen op i gear, fylder du resten af skabet på 185 x 59,5 x 60 cm. med flaskeøl - så er du vist godt dækket ind.

SE MERE HER

ANNONCE
TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer
THE PERFECT BLACK AND TAN

De sejeste drinks er lavet af øl. Ja, af øl. Eller, så er det vel egentlig ikke en drink, men med The Perfect Black And Tan kan du i hvert fald mikse en lys øl med en mørkere en af slagsen, så de to sorter ikke blander sig til en mellemlys farve, men i stedet holdes adskilt i glasset. Det ser ret blæret ud, og så får du fornøjelsen af at drikke to bajere af samme glas, hvilket må være drukkens svar på at slå to fluer med ét smæk.

SE MERE HER

ANNONCE
TV-Beer Mug løser et af menneskehedens største problemer
LIL' LAGER SUTTEFLASKE

Man kan jo lige så godt starte i en tidlig alder. Og før feministerne begynder at vifte med skammens flag, kan vi berolige dem med, at der slet ikke er øl i flasken. Kun mælk. Det er jo bare generelt helt forkert at give alkohol til børn, men derfor er der ikke noget galt i at lade dem drikke af en ølflaske, og Lil' Lager Sutteflaske er lavet af plastik og indeholder 300 ml mælk til spædbarnet. Så kan du læne dig tilbage med en kølig pilsner, mens fars dreng også nyder en kold fra kassen, og når I er færdige med forfriskningerne, kan du nemt skille sutteflasken ad og gøre den klar til næste måltid. Hvor du så meget passende også kan hente en håndbajer til dig selv.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt