Magasinet M!

TV-flops - Når reklamer giver dig kvalme

I Danmark har vi desværre kun TV-Shop. I USA har de en kanal, der KUN viser de såkaldte infomercials med topdumme produkter. Her er nogle af de dummeste.

TV-flops - Når reklamer giver dig kvalme

HÅRSTØVSUGER
FlowBee, 1988
Bruger du tusindvis af kroner på frisørbesøg hvert år? Så er FlowBee lige noget for dig. Den geniale anordning fungerer ved, at den støvsuger håret op i et rør, hvor der sidder en skærer, som så klipper håret i den helt rigtige længde. Ikke nok med, at dén ser fuldstændig åndssvag ud - det kommer du også til.
Pris: 460 kr.

ANNONCE

SKRÆMMENDE MASKE
Rejuvenique, 1999
De fleste kvinder vil gerne have strammet ansigtsfolderne lidt op, og det er præcis, hvad denne maske fyldt med elektroder lover at kunne gøre. Værten Linda Evans mener, at den ligner noget fra Phantom Of The Opera. Egentlig ligner den noget fra Fredag Den 13.
Pris: 1.143 kr.

ANNONCE

SLANKELUGT
AromaTrim, 1996
Alle ved, at den bedste måde at tabe sig på er ved at lugte til ting. Det prøver de i hvert fald at bilde os ind i denne tåbelige infomercial, der viser, hvordan kemikalie-sammensætningen i hjernen ændrer sig, når folk lugter ned i en lille æske - og derved giver dem mindre lyst til at spise. Hey, sådan et produkt kan vi da også lave. Men hvem vil give penge for en bæ i en boks?
Pris: 287 kr.

ANNONCE

KÆBEBRÆKKER
Facial Flex, 2003
Kan du huske nørden med nakketræks-bøjlen i folkeskolen? Ham vil du ikke ligne, vel? Men det kommer du til med Facial Flex, der i princippet er en fjeder, du putter på tværs i munden og tygger på. Og resultatet er selvfølgelig glattere hud. Yes, sir.
Pris: 172 kr.

ANNONCE

BARE SNOTDUMT
Tiddy Bear, 2006
Strammer selen så hårdt, at du knap kan trække vejret, når du kører bil? Så er Tiddy Bear løsningen. Den er formet som en sød lille teddybamse, som du kan sætte fast på selen. Når du så vender den om, beskytter den dig mod den onde, onde sele - og giver dig en meget behageligere køretur.
Pris: 43 kr.

ANNONCE
Ronaldo reklamerer blandt andet for kvalitets-undertøj og eksklusive ure, men det er som om, at portugiseren har svært ved at finde sin nedre grænse for, hvad der er i orden at gå med til.  Seneste skud på hans efterhånden blakkede karriere som reklame-skuespiller er denne reklame, hvor det igen bliver gjort til noget smart og rigtigt at sætte strøm til sine muskler som træning. Se også: Onsdagens rygtebørs  Faktisk siger Ronaldo, at man nærmest kan få en krop som hans, hvis man bruger produktet, der i de seneste 10 år er set i adskillige tvivlsomme udgaver på alverdens tv-shops. Det er ikke godt nok, Nalle... Leveret af: forza.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce