Magasinet M!

Tv-værter smed blusen for flere seere - sådan er det gået

Zjarr TV er en albansk nyhedsstation, som greb til det ældste trick i bogen, da de skulle have bedre ratings. Nøgenhed!

Tv-værter smed blusen for flere seere - sådan er det gået

Sidste år kom de første billeder og videoklip fra nyhedsstationen frem, hvor ret så pæne værter gav de seneste nyheder imens man havde udsøgt til en ligeså aktuel barm. 

Kvinderne giver godt nok ikke frit udsyn til herlighederne, men en meget tydelig kavalergang, som da tæller for noget.

Det kommer vel ikke som nogen overraskelse, at det har været en bragende succes for stationen. Særligt på grund af de politiske kræfters magt over medierne.

"I Albanien er medierne meget påvirket af politikerne. Derfor var det nødvendigt med et medium, som kunne præsentere nyhederne, som de er - nøgne. Vi sælger ikke sex - vi bringer nyheder. Det er både symbolsk og god PR," siger Ismet Drishti, ejer af stationen, til Business Insider UK.

Greta Hoxhaj er en af de populære værter på stationen, og hun fortæller, at hun aldrig har fortrudt den måske lidt kontroversielle rolle, som delvis nøgen vært.

"Jeg har arbejdet i fem år på en konventionel station, hvor jeg ikke blev bemærket. Jeg fortryder intet nu - på tre måneder blev jeg til en stjerne," siger hun. 

Der har overraskende nok ikke været den store modreaktion fra feminister og journalistiske foreninger, da nedafgående seer- og læsertal er et alvorligt problem i landet. 

Så at der er én station, som går frem på grund af nøgenhed, indgyder måske en slags respekt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt