Magasinet M!

TV2 søger ungkarl og 20 singler til 'The Bachelor'

Er du klar til at ligge mandehørm og lunkne øl på hylden for at date 20 singler i luksuriøse omgivelser?

Er du vaskeægte reality-nørd, og sluger du bl.a. DR1s program 'Gift ved første blik' råt, så er der godt nyt for dig i 2020.

Det globale seerhit 'The Bachelor', hvor én ungkarl skal finde sit livs kærlighed blandt 20 nøje udvalgte kvinder, får nemlig dansk premiere. 

TV2 har købt rettighederne til en dansk udgave, og 'Bacheloren' får premiere på TV2 Play i løbet af sommeren 2020. Det bliver en satsning, og der er tårnhøje forventninger til programmet.

"Vi ser det allerede i dag med programmer som 'Landmand søger kærlighed', 'Hjem til gården', 'Nybyggerne' og 'Date mig nøgen', og 'Bacheloren' kan noget af det samme. Vi har at gøre med en af de helt store realitysuccesser, så vi tør godt drømme stort, og tro på, at en dansk version kan ramme plet hos vores streamere på TV2 Play", siger indholdschef for TV2 Play og TV2 Zulu, Sune Roland Jensen.

Så har du ikke skide meget held i kærligheden, eller har du en veninde, som trænger til en udfordring, så meld hende da til?

Bachelor søges

Til så stor en tv-succes, så skal de helt rigtige deltagere jo også findes.

TV2 er ikke kun på udkig efter 20 single kvinder, men også en fyr, som er klar til at lægge ungkarlelivet, mandehørm og kolde bajere ad libitum med gutterne på hylden. Det skal han selvfølgelig gøre til fordel form i starten, 20 single kvinder, og til slut den eneste ene. Amen det er da smukt. 

"(...) han skal være klar til at finde en kæreste. Han er charmerende mellem 25-35 år, og så skal han være et godt sted i sit liv"

Sådan beskriver TV2 Bacheloren, men har du overhovedet en kammerat som er både charmerende og et godt sted i sit liv?

Han behøver ikke være rig eller, og kan ligeså godt være snedker som direktør. En moderne mand med gode værdier, som er nem at snakke med, og ikke er bange for at vise sine følelser på TV. 

Nu spidser det altså til; charmerende, have styr på sit liv, følelsesladet og med gode værdier. Findes han?

Hvis du kan se dig selv som årets kommende bachelor, eller hvis du kender den helt rette, så ansøg her.

Optagelserne foretages i udlandet til foråret, og over 5 uger skal du date 20 forskellige kvinder i luksuriøse og romantiske omgivelser. Så pyt da... 

ANNONCE
Del

Seneste nyt