Magasinet M!

Tvillingerne fra Paradise Hotel - aka Marie Hvidt og Mia Bech Hvidt

Vi har mødt tvillingerne fra Paradise Hotel; Mia og Marie. 2 friske piger fra Århus, som her giver deres svar på hvorfor de satte sig selv før sin søster. Få også svar på hvem der henholdsvis er den sødeste, klogeste og frækkeste af de smukke tøser.. når de selv skal sige det!

KLIK HER OGFÅ EN MAIL, NÅR VI HAR FLERE DAMER PÅ CONNERY.DK - DET ER GRATIS
Tvillingerne fra Paradise Hotel - aka Marie Hvidt og Mia Bech Hvidt
Hvor meget er I sammen til hverdag?

Marie: Det er meget i perioder at Mia og jeg er sammen. Nogle gange får vi bare nok af hinanden og skal have luft. Til gengæld kan vi også være hinandens bedste venner.

Mia: Til dagligt er vi ikke så meget sammen, vi har forskellige venner og interesser. Men selvfølgelig ses vi også en gang imellem til noget tøsehygge, shopping, familiesammenkomst og byture.

Hvordan er I forskellige ang. personlighed?

Marie: Vi er meget forskellige, Mia kan godt være lidt genert, hvor jeg er meget imødekommende over for nye mennesker. Til gengæld har Mia et stort temperement. Hun kan til tider fare op over ting jeg tager lidt lettere på. Der er jeg nok lidt mere et tudefjæs. Jeg er den pigede pige, hvor Mia er lidt mere drenge piget.

Mia: "Marie er meget udadvendt hvor jeg godt kan være mere tilbageholdende og forsigtig overfor nye mennesker.

Jeg er nok mere til hygge hjemme med kammeraterne hvor Marie helt sikkert ville foretrække det samme, bare med veninderne.

Men hvis jeg skulle stille det op sort/hvidt så er jeg nok en drenge pige, hvor marie er en pige pige. Selvom jeg nu ikke ser mig selv som en drengepige længere, men en ganske almindelig pige der godt kan lide at have cowboy bukser og et par Nike tennis sko på på arbejde i stedet for lårkort nederdel og etage høje stiletter" griner Mia.

Hvad er grunden til at ingen af jer ville ofre jer til fordel for jeres søster?

Marie: Paradise Hotel er et spil, så når man nu endelig var der, var det jo bare om at spille spillet det bedste man formår. Og i mine øjne skal man så vidt muligt holde følelser udenfor. Desuden kunne jeg jo ikke spille spillet, hvis jeg ofrede mig selv for Mia. Så der var jeg nødt til at tænke taktisk.

Mia: Grunden til at Marie og jeg valgte, at vi ikke ville ofre os for den anden er at vi begge er konkurrencemennesker til det yderste.

Vi vil ikke miste noget til den anden, men vi kan samtidig også godt glæde os på hinandens vegne.

Beskriv drømmefyren?

Marie: Min drømmefyr er først og fremmest høj. Det er vigtigt! Derudover skal han hvile i sig selv, hvad han laver til daglig og om han ligner Brad Pitt er ikke så vigtigt. Så længe han er tilfreds er jeg det også. Så skal han være loyal, ærlig og selvfølgelig fuldstændig pjattet med mig.

Mia: Drømmefyren er høj, mørkhåret, sjov, sød og alt andet end en smart ass.

Jeg bryder mig ikke om fyre, der skal vise sig frem og have opmærksomhed/bekræftelse af alle konstant, det er så ucharmerende.
ANNONCE
Tvillingerne fra Paradise Hotel - aka Marie Hvidt og Mia Bech Hvidt
Hvem er den sødeste?

Mia: Jeg synes Marie er den sødeste, fordi hun er et meget omsorgsfuldt menneske, der altid tænker på andres ve og vel. Hun møder alle på sin vej med et smil.

Marie: Mia er den sødeste, fordi hun går op i at tage sig af andre, hvilket afspejler sig i hendes job som pædagogmedhjælper. Hun er en god storesøster og en dejlig veninde. Mia har altid ild i røven og er altid frisk på sjov.

Hvem er den klogeste?

Mia: Vi er kloge på hver sit område. Marie er uddannet salgsassistent med speciale i glas og porcelæn, så på det område er Marie helt sikkert den klogeste.

Jeg er pædagog medhjælper i en fritidsklub så på det område er det nok  mig, men omkring almenviden, er vi nok enige om at vi synes vi selv er de klogeste, griner Mia.

Marie: Jamen jeg vil nok mene at jeg er lidt mere boglig end mia og ville klare mig bedst i en quiz.

Hvem er den frækkeste?

Mia: Den frækkeste er helt sikkert mig. Udad til kan jeg godt virke genert til tider og måske enda også lidt usikker, men jeg er bestemt ikke sådan, hvis man fanger mig på 2 mands hånd, griner Mia kækt.

Og så synes jeg ogsåm at jeg er den pæneste af os, den mest charmerende og den med de frækkeste tatoos.

Marie: Jeg er den frækkeste af os fordi jeg efter min egen mening er kønnere og lidt mere charmerende, smiler Marie.

Connery.dk spørger: Hvilken af tøserne synes du bedst om, og ville du ofre dig for en bror eller søster i et spil?
ANNONCE
INFO
Vil du være med? Så opret en babe-profil og kom på Connery.dk!

Foto: Christian Grüner

Makeup: Marie Louise Dam

Besøg Paradise Hotel siden
Del

Seneste nyt