Magasinet M!

Tykke mænd er bedst i sengen

Måske skal du lige tænke dig om en ekstra gang, før du smider de kilo?Det kan godt være, du står hjemme foran spejlet og tænker: "Hvis bare jeg var veltrænet, så ville jeg få meget mere sex!" Og hvis kvinden ikke ligefrem er fan af den bløde far-krop, så kan det da også godt være, du ville hive flere kvinder med hjem. Men når I først soveværelset, så er en veltrimmet mave ikke nødvendigvis lig med mere sex - forskere slår nemlig fast, at mænd med større maver holder længere i sengen.

Forskere fra Erciyes Universitetet i Tyrkiet satte sig for at undersøge sammenhængen mellem BMI og seksuel præstation. 200 mænds vægt blev sammenlignet med deres evner i soveværelset, og især på et punkt viste de tykke maver sig at være overlegne. Resultatet viste nemlig, at mændende med et højt BMI kunne holde i 7 minutter og 30 sekunder, imens de tynde mænd måtte give op efter intet mindre end 2 minutter.  

Forklaringen skal findes i, at mænd med et højere BMI også har et højere niveau af det kvindelige sex-hormon østradiol, som vil være med til at udskyde eller decideret forhindre udløsning.

Så hvis du overvejer at smide et par kilo, skal du måske lige tage en snak med kæresten først!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE