Magasinet M!

Udslet dine venner

Altså på din spillekonsol. Vi har listet de fedeste fighter-spil lige nu...

Super Street Fighter IV

mmm.dk - Udslet dine venner mmm.dk

Super Streetfighter IV(platforme: PS3 & Xbox 360)

Det er meget få ting, der er sjovere end prygle sine venner i et godt gammeldags beat 'em-spil. Saml dine bedste venner, smid en kasse iskolde øl frem og lad morskaben begynde. 

 

Super Street Fighter IV udkom i 2010 og lever i den grad op til det efterhånden legendariske arkadespil Street Fighter II, der udkom helt tilbage i 1991. Og det er tydeligt, at der er sket meget siden da. Grafikken er simpelthen noget af det flotteste, vi har set til et beat 'em-spil, og det er en sand fryd at uddele øretæver med de seje figurer.

 

ANNONCE

 

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

mmm.dk - Udslet dine venner mmm.dk

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds (platforme: PS3 & Xbox 360)

 

Idéen er intet mindre end genial: Lad figurerne fra Street Fighter møde Marvel sejeste helte. Det kom der i februar-måned dette spil ud af. Den grafiske stil er stort set identisk med den, vi finder i Marvels tegneserieunivers. Og det virker helt suverænt i Fate of Two Worlds. Så er du fan Marvels Wolverine, har du nu mulighed for skære dine venner i bitte små stykker.

 

ANNONCE

 

Tekken 6

mmm.dk - Udslet dine venner mmm.dk

Tekken 6 (platforme: PS3 & Xbox 360)

 

Tekken er pt. måske det mest populære beat em-spil, og dét spil som brød Street Fighter og Mortal Kombats monopol på fighter-genren. At der er tale om det sjette spil i rækken illustrerer vel meget tydeligt seriens popularitet. Faktisk er Tekken så populært, at der bliver holdt VM, hvor gamere verden over kæmper om at være den ultimate Tekken-mester. Du kan måske bare nøjes med at være den ultimate mester i vennekredsen.

 

ANNONCE

 

Mortal Kombat vc DC Universe

mmm.dk - Udslet dine venner mmm.dk

Mortal Kombat vs DC Universe (platforme: Xbox 360 & PS3)

 


Præmisset er præcis
det samme som Marvel vs Capcom 3. Her er Marvels helte blot skiftet ud med konkurrenten DC Comics konkurrerende helte. Og de hyggelige kæmpere fra Street Fighter er skiftet ud med de brutale krigere fra Mortal Kombat. Det fedeste ved Mortal Kombat serien har altid været de realistiske figurer - og de brutale og bloddryppende afslutninger. Så hvad er federe end at genemprygle din bedste ven på skærmen? At udslette gøre det af med ham på den mest brutale og ydmygende måde muligt. Se videoen her:

 

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt