Magasinet M!

Udvid Pokémon-samlingen med en ETB fra det nye sæt, Shrouded Fable

Skal du på jagt efter Special Illustration Rares?

Weekenden er på trapperne og det passer lige med, at vi kan kickstarte fredagen med en ny Pokémon-konkurrence.

Pokémon TCG har for alvor fået en vækst i interesse igen og folk - gamle såvel som unge - er begyndt at vende tilbage til de notoriske boosterpacks for at score de fede kort.

Og nu får du muligheden for at få en god start på det nye sæt, Shrouded Fable.

Et lille mini-sæt med "kun" 99 kort - hvor det foregående sæt, Twilight Masquerade, eksempelvis havde hele 226 kort. 

Her er sættet især dedikeret til Pecharunt and The Loyal Three, som alle fire har fået en særlig plads på Special Illustration Rare-siden.

Men en af de ting, som også fanger øjet er de skønne 151-fokuserede Illustration Rares med blandt andre Horsea og Persian.

Men også Neo-Houndoom - fede illustrationer!

I "Shrouded Fable" sætningen fra Pokémon TCG, som blev udgivet i august 2024, er der flere kort, der er blevet særligt værdifulde. Nogle af de mest eftertragtede kort inkluderer:

  1. Cresselia - Special Illustration Rare: Dette kort er meget populært på grund af sin smukke kunst og spilbarhed, og det sælges ofte til høje priser på grund af dets sjældenhed.

  2. Okidogi ex - Special Illustration Rare: Denne version af Okidogi ex er meget efterspurgt på grund af dens kraftige evner og unikke kunst, hvilket har gjort den til en af de dyreste kort i sættet.

  3. Earthen Vessel - Hyper Rare: Dette kort er et populært valg blandt spillere, især i competitive spil, hvilket gør det til en værdifuld tilføjelse til samlinger.

  4. Persian - Illustration Rare: Selvom dette kort ikke er særlig kraftigt i spil, er dets værdi drevet af dets fantastiske illustration, der tiltrækker samlere.

Nu har du muligheden for at vinde en ETB fra sættet - og det inkluderer spilvejledning, promokort, terninger, sleeves og hele 9 boosterpacks.

Hop ind på konkurrencen herunder:

ANNONCE
Udvid Pokémon-samlingen med en ETB fra det nye sæt, Shrouded Fable

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at udfylde formularen herunder - du kan kun deltage én gang. Vinderne vil blive kontaktet på mail. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 20. kl 12. 

Game on! 

Del

Seneste nyt