Magasinet M!

UFC-præsident afslører: McGregor får ingen kamp i år - McGregor slår tilbage

Skal irlænderen have sit comeback eller ej?

UFC-fans, der har ventet spændt på Conor McGregors næste kamp, må vente lidt længere.

UFC-direktør Dana White har for nylig afsløret, at den irske superstjerne ikke kommer til at træde ind i oktagonen i år, trods tidligere spekulationer om et comeback. McGregor, der har været en af sportens mest profilerede figurer, har ikke kæmpet siden juli 2021, hvor han led en alvorlig skade mod Dustin Poirier.

Nyheden om McGregors manglende kamp i år kommer som en overraskelse for mange, især efter at McGregor selv har givet udtryk for sin iver efter at vende tilbage til sporten. White nævnte ikke specifikke årsager til forsinkelsen, men det menes, at det kan skyldes McGregors genoptræning efter skaden samt UFC's overvejelser omkring den rette timing og modstander for hans comeback.

ANNONCE

McGregor, der altid har været kendt for sin skarpe tunge og selvtillid, var ikke sen til at svare igen. På sociale medier udtrykte han frustration over UFC's beslutning og insisterede på, at han er klar til at kæmpe - sådan lød hans reaktion på X:

"Ah, Dana. December er tiden. Afslut kalenderåret med et vindende event. Kom nu ind i kampen, hvad er det her? Jeg skal til højdetræning næste måned for at forberede mig. DECEMBER. Fortæl Dana og UFC, VI VIL HAVE DECEMBER. VI FORTJENER DECEMBER!"

McGregors karriere har været præget af op- og nedture, med spektakulære sejre og bitre nederlag. Efter at have domineret fjervægts- og letvægtsdivisionerne og vundet titler i begge, har han stået overfor udfordringer både i og uden for oktagonen, herunder den nylige skade og juridiske problemer.

Mens McGregors fremtid i UFC stadig hænger i luften, står én ting klart: hans tilstedeværelse skaber altid overskrifter, og fans vil utvivlsomt vente med spænding på hans næste træk.

Skal han have sin sidste chance?

ANNONCE
Del

Seneste nyt