Magasinet M!

Uforpligtende sex

Tiderne har altså ændret sig, og i fyre skal ikke længere snyde jer til noget uforpligtigende sex. Sig tingene som de er, så blir det nemmere at få noget godt ud af det.TøZer og engangsknald !!!

Er det virkelig den generelle opfattelse, at hvis en fyr går i byen og vil have sig noget one-nighter, så skal han nærmest "snyde" pigen til det ?

Alt smigeren oppe i baren er da hyggelig, og det er da også meget "sødt" at i fylder den ene drinks efter den anden på os. Og i skal da endelig ikke stoppe med smigeren og de søde ord, meeen det behøver måske ikke lige at være så tykt! Jeg mener,- sætninger som: Har du ikke ondt i fødderne, for du har gået rundt i mine drømme hele natten. De holder bare ikke en meter!
ANNONCE
Uforpligtende sex
Hvis man drøner hjem med en, som man kun lige har udvekslet 2 ord og mundvand med, så kan man heller ikke regne med, at der skal ske en masse forholdsagtigt bagefter. Og det ved de fleste piger også godt!

Bare lige for at sætte nogle tørre facts på bordet, så har jeg spurgt omkring 100 tøZer om de var til engangsoplevelser. Og 86% af de svar der kom tilbage, der svarede pigerne, at det var de da helt med på, hvis de tændte på fyren. Kun 5% svarede tilbage, at det ville de slet ikke gøre! Resten vidste ikke.

Er jeg en tøjte?

Mange piger er måske stadigvæk ret præget af den gamle skrøne om, at hvis piger hopper lidt rundt uden der er forhold i sigte, så er de ihhh og åhhh så billige, men hvis fyrene gør det, så er de jo Herkules i egen høje person. Den holder bare ikke længere, og heldigvis bekræfter tallet på de 86%, at den snak er ved at være godt overstået.

Så alt det der med at sige man stikker ned efter morgenmad for så at forsvinde, eller lige så stille tage tøjet på og hoppe hjem ad, det er faktisk slet ikke nødvendigt!

I graver sQ jeres egen grav ved at love guld og grønne skove, før i tager tøzen med hjem, for det er slet ikke nødvendigt, vi er helt "game" alligevel. Jeg siger ikke at i skal gå hen til den første og bedste, og sige ligeud, at i altså kaster hende ud i morgen tidligt, men om hun ikke lige skal med hjem og bolle. Lad da være med at sige noget. Lad være med at give udtryk for at i vil åhhhh så meget med hende bagefter. Hvis ikke i har lovet for meget, så er der heller ikke så mange ord der kan brydes bagefter, og så har i da i det mindste jeres på det rene.

Vi ved godt hvad vi vil have, og kan godt selv finde ud af at tage et initiativ. Vi tøZer nyder også livet, så der er slet ingen grund til panik og dårlige scorebemærkninger i byen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce