Magasinet M!

Ugens 5 fedeste gadgetnyheder

Hvad siger du til at flyve i skole eller på arbejde med en raket på ryggen? Vi har samlet ugens fedeste gadgetnyheder her.

The Martin Aircraft Jetpack

mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgetnyheder mmm.dk

Ugens uden tvivl fedeste gadgetnyhed er denne jetpack. Med en tophastighed på ca. 100km/t og en rækkevidde på omkring de 50km/t, har du mulighed for at springe alt hvad der hedder trafikkøer, tog, bus eller lign. over og flyve direkte på arbejde eller i skole med denne fætter spændt på ryggen. En højere cool-faktor finder du ikke nogen steder. Og det fedeste? Det kræver ikke et flycertifikat at flyve denne laban.

 

Pris: ca. 400.000kr

ANNONCE

Se endnu flere fede gadgets i det nyeste mmm-mag her.

Halv motorcykel, halv Segway

mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgetnyheder mmm.dk

Hvis du synes Segways er fede, så tjek lige dette konceptkøretøj fra Erik Lanuza. Den er hverken fugl eller fisk og koster sikkert en formue, men garanterer til gengæld cool-factor på cykelstien. En skam den slags er ulovligt i Danmark.

Banalt set er der tale om en modificeret Segway, der dog ser noget mere avanceret og futuristisk ud. I stedet for at stå oprejst som du gør på en Segway, sidder du ned som på en motorcykel - deraf navnet - Taurus. Desværre er der endnu kun tale om et koncept, så om Taurus nogensinder kommer i produktion er endnu uvist.

Hvis du ikke ved hvad en Segway er, så se nedenstående video, hvor du samtidig får demonstreret hvad der sker når man ikke kan finde ud af at styre den.

ANNONCE

Kilde: Gear

Flere detaljer om Nintendo 3DS

mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgetnyheder mmm.dk

Forleden kunne vi fortælle at Nintendo til sommer vil fremvise deres kommende Nintendo 3DS spillekonsol. Nu er der så kommet flere detaljer frem om den nye håndholdte, og Nintendo formår endnu engang at overraske.

Det er sitet Nikkei der har opsnappet detaljerne, og ifølge spilsiden Kotaku er de en pålidelig kilde, selvom de ikke selv oplyser hvor de har detaljerne fra..

Udover muligheden for at vise 3D-billeder uden brug af briller, vil den nye DS også have et helt nyt 3-D joystick, samt force feedback. Der kommer stadig til at være to skærme, som dog vil være en anelse mindre end dem på DSi XL, og de trådløse kommunikationsmuligheder samt batterilevetid vil være forbedret.

Måske med accelerometer

Nikkei beretter desuden at Nintendo overvejer muligheden for at indbygge et accelerometer, men da det ikke er første gang den slags har været på tale i en håndholdt konsol fra Nintendo, og fordi de før har afvist dette som misforståelser og fejlfortolkninger, er det ikke noget de tør bringe som fakta.

Kotaku har taget kontakt til Nintendo for at få bekræftet oplysningerne, men her blev de mødt med tavshed. Det er dog blevet bekræftet at Nintendo vil vise den nye konsol frem til årets E3-messe, så der kan vi få endeligt syn for sagen.

Kilde: Gear

Ny Samsung-mobil får HD-video

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgetnyheder mmm.dk

Samsung Wave med Bada-operativsystemet og den helt nye super-amoled-skærmtype kommer til at understøtte DivX HD.

Super-amoled er en forbedring af de fintfølende amoled-skærme. Den største forskel er, at super-amoled ikke behøver et separat berøringsfølsomt lag, hvilket blandt andet giver bedre farvegengivelse og betragtningsvinkel.

Nu har Samsung så sluppet detaljer ud til offentligheden om deres kommende Wave-mobiltelefon, og det viser sig, at Samsung så sandelig har tænkt sig at udnytte den forbedrede skærmteknologi til fulde.

Wave vil nemlig få DivX HD-understøttelse og vil dermed kunne afspille video i 720p. DivX og Samsung arbejder også sammen om at få certificeret den kommende Galaxy S til samme teknologi. Galaxy S blev annonceret i forgårs og den får en 4" super-amoled-skærm, som helt sikkert bliver rigtig lækker at se HD-film på.

 

Kilde: Gear

 

Hovedtelefonerne kan vaskes

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgetnyheder mmm.dk

Hvis du er træt af ubehagelige hovedtelefoner, som falder ud af ørene under sportsaktiviteter eller går i stykker, når sveden springer frem på panden, så lancerer Philips nu en serie sportshovedtelefoner, der er designet til at blive siddende, når du træner. De nye hovedtelefoner er lette og kan endda vaskes under vandhanen.

De nye sportshovedtelefoner er lavet af et meget vand- og bakterieafvisende materiale, som også gør dem svedtætte. Det betyder, at du kan træne hårdt uden at bekymre dig om, hvorvidt dine hovedtelefoner kan holde til strabadserne eller blive siddende i øret. Ørepuderne er behandlet med et antibakterielt materiale, som i løbet af 24 timer dræber de fleste bakterier.

Sportshovedtelefonerne fås i to forskellige modeller: SHQ3000 som er in-ear-hovedtelefoner samt SHQ 4000 som er i et ear-headband-design.

Vi har stadig ingen oplysninger om pris, men de nye hovedtelefoner skulle snart være til at købe i butikkerne.

 

Se endnu flere fede gadgets i det nyeste mmm-mag her.

Kilde: Gear

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE