Magasinet M!

Ugens 5 fedeste gadgets

Hver onsdag præsenterer vi fremover - i samarbejde med Gear - ugens 5 fedeste og sjoveste gadgetnyheder.

Selvkørende køletaske

mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgets mmm.dk

Selvkørende køletaske

Ja, selvfølgelig er der nogen, som har fundet på at putte hjul under en køletaske. Hvordan skal man ellers kunne køre på den?

Denne model har plads til cirka 24 flasker øl, og den elektriske motor kan transportere køletasken op til 24 kilometer på en opladning. Og der er ingen risiko for fartbøder undervejs, for den kan kun køre cirka 21 kilometer i timen.

Prisen for at holde dine øl kolde på køreturen er cirka 2.700 kroner. Hvis du vil sidde behageligt, mens du futter gennem landskabet, kan du købe det tilhørende sæde med ryglæn for cirka 160 kroner. 

Du ved, det bliver en fantastisk sommer med masser af damer og respekt fra dine venner, når du ruller rundt i kvarteret med 24 Sommersby på køl.

Salget af Nexus One skuffer

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgets mmm.dk

Der har været meget omtale om Google første mobil, Nexus One. Men salget har tilsyneladende ikke fulgt efter. De første estimater over salget var ikke just imponerende. Og nu er der lavet en ny opgørelse, der ikke ændrer meget på det billede.

Som tidligere er det analytikerne fra Flurry, der har taget et nærmere kig på salget af Nexus One. De skulle have sporings-software i programmer på over 80 procent af alle iPhone- og Android-enheder, og skulle således have et godt overblik over det samlede salg.

Under 14 procent af iPhone-salget

De har regnet sig frem til, at Nexus One på fredag, 74 dage efter dens udgivelse, vil være solgt i 135.000 eksemplarer. Til sammenligning nåede den første iPhone at blive solgt i en million eksemplarer. Og den mest populære Android-model til dato, Motorola Droid, nåede at blive solgt i 1,05 millioner eksemplarer i den samme periode.

Grunden til, at Nexus One stadig ikke er en storsællert, kan være mange. Blandt andet Googles begrænsede markedsføring og det faktum, at den kun kan købes online, er nok blandt hovedårsagerne.

Iphone-slyngen

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgets mmm.dk

Ja, det lyder måske fjollet, men du kunne jo komme til at tage et sæt tøj på uden lommer, og hvor skal du så gøre af din elskede telefon? Eksempelvis har en nyansat hos McDonalds ingen lommer i uniformen, da han eller hun jo ikke skal stå og drive den af, med ja - hænderne i lommerne.

Mavebælte i forklædning

Heldigvis er der råd at hente. Se bare på Chewbacca eller Rambo. Begge har de løst dette problem ved en slynge-anordning om hals og skulder, og du kan gøre det samme. Navnet på denne anordning er Dew Quiver iPod Shoulder Strap - en slynge med plads til din telefon, høretelefoner og andre småting.

Den er måske ikke særlig køn og ligner bare et stort mavebælte du har spændt om skulderen, men løser et forholdsvis simpelt problem på en enkel måde. Og så koster den "kun" $85 - hvem kan sige nej til det?

Ophæv tyngdekraften med din mobil

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgets mmm.dk

 

Ved hjælp af en gammel mobiltelefon, 4 batterier, en coladåse, en cd, lidt tape og et spillekort kan du ophæve tyngdekraften derhjemme. Åh ja, du skal også bruge en mønt, men så skulle listen vist også være komplet.

Du vil næppe tro dine egne øjne, men ved hjælp af disse ret så almindelige ting og en masse fingerfærdighed og tålmodighed vil du være i stand til at skabe vaskeægte anti-tyngdekraft hjemme i din egen stue.

Vi skal ikke kede jer med en alt for teknisk forklaring, men blot nøjes med at sige, at det er elektromagnetiske energier, som er på spil.

ANNONCE

Iphone kan køre på solenergi

 
mmm.dk - Ugens 5 fedeste gadgets mmm.dk

Apples iPhone er kendt for meget, men evnen til at holde på strømmen er bestemt ikke en af telefonens stærke sider. Derfor kan det være en god idé at investere i produkter, der kan putte lidt ekstra juice i telefonen. Det kunne for eksempel være Surge fra Novothink.

To timer i direkte solskin skulle kunne veksles til en halv times tale tid. Novathink laver også en version til iPod Touch.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce