Magasinet M!

Ugens 5 gadget nyheder

Vi har samlet denne uges 5 fedeste og mest interessante gadget-nyheder.

Nintendo 3D-konsol

mmm.dk - Ugens 5 gadget nyheder mmm.dk

Da Nintendo kom med den håndholdte DS med to skærme, vidste verdenspressen ikke om de skulle grine eller græde. "Hvad skal vi dog bruge hele to skærme til?". Nu overrasker japanerne så endnu engang. I en japansk pressemeddelelse er det sluppet ud, af spilgiganten er på vej med en ny version af deres håndholdte DS, som indtil videre går under navnet 3DS.

3D uden briller

3DS bliver arvtager for både DS og DSi, og kommer til at bruge et carthridge-system, meget i stil med det vi allerede kender fra de to forrige modeller. På den måde bliver konsollen bagudkompatibel, og det er altså muligt at spille alle dine gamle DS-spil på den. Modsat de mange fjernsyn der ligeledes er på vej med 3D, kommer Nintendos 3DS ikke til at kræve særlige briller for at se 3D-effekten.

 

Nintendo ventes at vise det lille vidunder frem for verdenspressen under spilmessen E3 til juni, og hvis rygterne holder, er den på gaden om et års tid.

 

kilde: Gear.comon.dk

 

Playstation Move controller

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 gadget nyheder mmm.dk

Måske Nintendo skal begynde at ryste i bukserne? I hvert fald tyder meget på, at PlayStation Move har langt flere og langt federe anvendelsesmuligheder, end vi hidtil har vidst.

 

Vi har fundet en helt ny video, som viser en meget overbevisende demonstration af PlayStation Move. Videoen stammer fra Engadget, og den viser ikke konkrete spil, men i stedet en masse af de funktioner og muligheder, som den nye controller byder på.

 

Nøjagtigheden er imponerende, og udviklerne viser blandt andet, hvordan de styrer virtuelle vinduer med netsider, løfter dem op, flytter på dem, ændrer deres størrelse og så videre. Brugen af kontrollerne til at zoome ind kan også være relevant for strategispil, som udviklerne selv siger.

 

Vi har jo endnu ikke haft lejlighed til selv at prøve PlayStation Move, men vi synes umiddelbart, systemet ser ret sejt ud. Bedøm selv:

kilde: Gear.comon.dk

 

Multi-oplukker

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 gadget nyheder mmm.dk

Kender du fornemmelsen af, at der mangler noget i dit liv? Selv om du på papiret har alt, hvad hjertet kan begære, så er det som om der er et tomrum, som hverken kæreste eller venner kan fylde?

Så tør øjnene. For nu er Clicker kommet.

 

Altid ved hånden

En multifjernbetjening med indbygget øloplukker - så behøver vi vist ikke lede længere efter den næste nobelpris modtager. Det er så genialt og smukt, at jeg får tårer i øjnene af at skrive denne nyhed.

 

Det smarte er, at du nu kan eliminere to problemer på en gang. Dels behøver du aldrig tørste, fordi nogen har lagt øloplukkeren "på plads" i køkkenskuffen, og dels behøver du aldrig mere lede efter fjernbetjeningen - du har den jo altid i hånden! Det er desværre ikke muligt at købe Clicker i en webshop. På deres hjemmeside er der kun et telefonnummer, så man kan ringe og bestille den.

kilde: Gear.comon.dk

 

Første reklame for Windows Phone 7

ANNONCE
mmm.dk - Ugens 5 gadget nyheder mmm.dk

Seattle-giganten har ikke været så heldige med deres seneste reklame-stunts. Hvis du ikke husker den über-kiksede reklame for programmet Songsmith, så se den .

 

Helt så galt går det ikke for Microsofts første reklame for Windows Phone 7. Den lille film får næppe nogen priser for kreativitet eller innovation, men i det mindste er den effektiv og får meget pædagogisk forklaret, hvad man kan gøre med det nye mobil-operativsystem.

Især må Microsoft været meget stolte af deres nye, grafiske brugerflade, som blæses stort op i reklamen, hver gang den demonstreres.

 

Fokus på brug

I reklamen er der primært fokus på, hvordan mobiler med Windows Phone 7 hele tiden holder dig opdateret, og hvordan man deler billeder og information med venner og bekendte.

 

Se den her:

ANNONCE

kilde: Gear.comon.dk

 

Multi-touch skærm fra Samsung

mmm.dk - Ugens 5 gadget nyheder mmm.dk

Samsung lancerer derfor nu sin første computerskærm med touch-funktion, som har fået navnet Lapfit Touch. Det er muligt at benytte flere fingre på skærmen samtidig - multitouch - og det er tanken at Lapfit skal fungere lige så godt som en traditionel computermus.

 

Med på farten

Et punkt Samsung selv vælger at fremhæve, udover touch-funktionen, er at skærmen på bagsiden har et støtteben og ikke en fastmonteret fod som ellers er standarden. Det har man valgt, fordi skærmen skal kunne pakkes sammen og eventuelt tages med på kontoret til en powerpoint-præsentation.

Hvorvidt det så er noget folk vil gøre når det kommer til stykket er måske mere tvivlsomt. Skærmen er på 21,5 tommer, og er derfor stadig noget større end store bærbare computere.

 

Kun til Windows 7

Lapfit Touch, eller SyncMaster LD220Z, fungerer kun med Windows 7, har en opløsning på 1920 x 1080 pixels, en responstid på 5ms, en betragtningsvinkel på 170/160 grader og indbyggede højtalere på 2 x 3W.

 

Skærmen er i handlen til marts og kommer til at koste 3.100 kr.

 

kilde: Gear.comon.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE