Magasinet M!

Ugens fedeste outfit

Vi fejrer forårets endelige komme (og vores splinternye webshop her på siden) med dette fede outfit...

Ugens fedeste outfit

Vi fejrer lanceringen af vores nye webshop med dette fede outfit. Så er du også klar til at gå foråret i møde.

Ugens fedeste outfit
Dickies - GD Pant

Tør, tør ikke? Altså bytte dine elskede jeans ud med et par chinos. Der er ikke noget, der skriger forår/sommer mere end et par chinos. Det skulle da lige være et par shorts, men come on, det kan jo næsten ikke lade sig gøre med de temperaturer vi har herhjemme. Så et par lyse og løse chinos vil dine blege vinterben blive afsindigt glade for.

 

 

Pris: 499 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Ugens fedeste outfit
Vans Spicoli 4 Shades - Black

Er du skeløjet, beløjet eller har du bare tudegrimme øjne? Bare rolig, solbriller kan få ALLE til at se supercool ud (hvilket måske forklarer, hvorfor digitalredaktøren sidder med solbriller på i skrivende stund). Vi er vilde med Ray Bans klassiske Wayfarer. Men den koster desværre kassen. Det gør disse Vans solbriller langt fra. Og modellerne er nærmest identiske.

 

 

Pris: 249kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Ugens fedeste outfit
River Island Cobalt Calculator Watch

Vi har sagt det før, og siger det hellere end gerne igen: Mænd må IKKE gå med smykker - med mindre de også bærer rygmærke. Så må de nemlig alt. Derfor er uret din bedste ven, hvis du absolut vil have et 'smykke' på (og vide hvad klokken er). Dette superfede ur har indbygget lommeregner. Bliver det mere retro?

 

Pris: ca. 85 kr

Kan købes her:

 

ANNONCE
Ugens fedeste outfit
Converse - All Star Specialty Dickies OX

Oh yes. Disse Converse - All Star Specialty Dickies OX holder max. Lave Converse er et hit hos Moderedaktøren - og hos resten af redaktionen. For det føste er de betydeligt nemmere at få af og på en de traditionelle høje Converse basketstøvler. For det andet ser de federe ud, når man har shorts på. Husk nu IKKE at trække dine hvide tennissokker helt op til anklerne. Med mindre du er en engelsk skoledreng.

 

 

Pris: 699kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Ugens fedeste outfit
Akomplice - illusion tee

Der er går altså ikke særligt lang tid før du kan begynde at gemme jakken helt væk og flashe dine enorme biceps (eller imponerende tynde spaghetti arme) i en fed t-shirt. Den helt 'rene' t'shirt kan du gemme til, når du skal sove. Vi anbefaler i stedet denne fede t-shirt fra Akomplice med den søde dame på brystet, når foråret skal gåes i møde.

 

 Pris: 299kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt