Magasinet M!

Ugens skarpeste gadget-nyheder #1

Som noget nyt vil vi hver uge se tilbage på de fedeste nyheder inden for gadgetverdenen. I denne uge kan du bl.a. se en badass el-cykel samt Powerbreather, der gør dig i stand til at trække vejret under vandet.

Ugens skarpeste gadget-nyheder #1
Digital Storm Aura

Det er ikke så længe siden, NVIDIA præsenterede deres nye vidunder af et grafikkort i form af GTX 1080, der skulle være op til dobbelt så hurtigt som den tidligere topmodel GTX Titan X, og nu begynder du at kunne få maskiner med hardwaren indbygget. En af dem er all-in-one-computeren Digital Storm Aura, der udover grafikken er liret med lækkerier. Ja, en all-in-one kan sagtens spille med musklerne. Digital Storm Aura har for eksempel en kurvet skærm på 34 tommer med en opløsning på 3.440 x 1.440 pixel, mens du desuden kan lege rundt med en Intel i7-6700K processor med 16GB DDR4 RAM og 1 TB lagerplads. Det er ret godt klaret, når man tænker på, at det hele er klemt ind i en fritstående skærm.

Se mere her

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #1
Lake RunnerX4

Aaaaah, her er der dejligt svalt at ligge og dase. Lake RunnerX4 er lige til at fylde med luft, og så kan du tage tre venner med ud på vandet, hvor I bare skal koncentrere jer om at slappe af og tømme de kølige drikkevarer fra det indbyggede opbevaringsrum med net i bunden, der bruger vandet til at sænke temperaturen. Og så er det jo bare en ekstra bonus, at den flydende lænestol er klædt i skarp camo.

Se mere her

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #1
Powerbreather

Os mennesker kan desværre ikke trække vejret i vandet, men med en Powerbreathers snorkel kan du alligevel svømme rundt som en fisk. Den specielle snorkel er nemlig udstyret med to separate rør og en ventil på masken, så du kan hive masser af luft ind og komme af med det igen uden alt for meget besvær. Det giver ekstra frihed. Du kan desuden selv udskifte rørene med de medfølgende forskellige længder afhængig af, om du er i en pool eller på det åbne hav, og så er det ellers bare med at nye friheden og slappe af.

Se mere her

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #1
Samsung IconX

I den perfekte verden er der ikke besværlige ledninger til at slå knuder på dit liv. Og nu rykker Samsung IconX sig i den rigtige retning - i hvert fald når det kommer til lyd. De nye hovedtelefoner er nemlig trådløse, så du kan gemme dem væk i ørerne, og du kan enten vælge at afspille musikken via Bluetooth eller gemme den direkte på den indbyggede 4 GB lagerplads, mens du desuden bliver forsynet med en pulsmåler, der gør dem til den perfekte makker til en omgang træning. Ifølge Samsung rammer IconX markedet i juli.

Se mere her

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #1
The Super 73

Hvis du synes, elcykler runger lidt for meget af gammel dame med brug for assistance til at komme frem, skal du vist lige kaste et blik på The Super 73. Den ser lidt spøjs ud, men kigger du ordentlig efter, er den ret badass. Her får du en elmotor på 1.000 Watt, der snildt driver den op på 45 km/t uden hjælp fra pedalerne, mens der desuden er fede dæk, et sort design, et LCD-display og et USB-stik til at levere strøm til dine gadgets. Nå ja, og så er der jo lige ølholderen på stellet til virkelig at sparke det hele op i gear.

Se mere her

ANNONCE
Del

Seneste nyt