Magasinet M!

Ugens skarpeste gadget-nyheder #2

Verdens største NERF gun skyder kæmpe projektiler med over 60 km/t. Se kanonen skyde her i artiklen med ugens fem sejeste gadget-nyheder.

Ugens skarpeste gadget-nyheder #2
Verdens største NERF gun

Leveret af Mandesager.dk

Når drengene bliver større, bliver legetøjet det også. Og det beviser verdens største NERF gun, som du kan se affyre projektilerne med over 60 km/t på en distance over 100 meter i denne video. Okay, projektiler er måske så meget sagt, for ammunitionen er lavet af svuppere, men der er stadig smæk på skidtet ved hjælp af en 3.000 PSI luftbeholder, og det er sådan noget legetøj, der hurtigt gør dig til kongen af kampen.

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #2
Hyperkin Smart Boy

Hvis du også bliver helt nostalgisk over at tænke på de utallige timer med hænderne klemt omkring en Game Boy, er det her måske den bedste nyhed, du har fået i flere år. Hyperkin Smart Boy omdanner nemlig din mobiltelefon til en Game Boy. Yessir, det er sgu da old school. Den passer til Android-smartphones mellem 5 og 6 tommer (bare ærgerligt, hvis du har en iPhone), og så kan du enten køre de klassiske spil via emulatoren på mobilen eller endda smide de originale spil fra både Game Boy og Game Boy Advance i det indbyggede slot. Det er da noget af det nyttigste, du længe har kunne bruge mobilen til.

SE MERE HER

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #2
Deadpool Knife Block

Når Deadpool nu alligevel er en omvandrende knivblok af kød og blod, kan du vel lige så godt bruge ham til det samme i dit køkken. Altså en model af Deadpool. Og du kan faktisk lave dit eget eksemplar ved at følge linket herunder videre til Instructables, der giver en guide til hele processen. Du skal selvfølgelig bruge en 3D-printer og lidt fingerfærdighed, men ellers er det ret ligetil. God fornøjelse.

SE MERE HER

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #2
Rocket R 60V

Hvis du bare skal have koffein skudt direkte ind i blodstrømmen, er det nok med en kop instant-kaffe, men hvis din indre barista drømmer om kaffe-kunst, er Rocket R 60V klar til at opfylde dem. Okay, prisen er et mareridt, men sådan er der jo så meget. Til gengæld kan du skænke en gudedrik fra et håndlavet italiensk mesterværk på 29,5 kilo af rustfrit stål, krom og messing, der for eksempel giver dig muligheden for at brygge med variabelt pumpetryk under ekstraktionen med fem trykprofiler og forskellige tidsintervaller. Og det kan du enten gøre direkte på maskinen eller via en app til iOS og Android. Yessir, din mobil kan faktisk lave kaffe.

SE MERE HER

ANNONCE
Ugens skarpeste gadget-nyheder #2
Thumper Boombox

Tag en vintage kuffert, udstyr den med lyd og så har du en skarp rejsemakker. Det er den simple idé bag Thumper Boombox. Det betyder samtidig, at du får et hav af varianter at vælge imellem, og fordi de er håndbyggede af gamle kufferter med nye komponenter, er der aldrig to højtalere der er ens, så du får et helt unikt soundtrack til at rykke med på farten. Ifølge producenten skulle der minimum være nok til 12 timers musik på det indbyggede batteri, før du skal finde et strømstik, og du kan enten vælge at køre det hele trådløst via Bluetooth eller forbinde dine lydkilder med et kabel. Men resultatet er det samme - sprød musik i en sprød indpakning.

SE MERE HER

ANNONCE
Del

Seneste nyt