Magasinet M!

Uhyggelige babes

Her er 11 skræmmende lækre skuespillerinder

Uhyggelige babes
Eliza Dushku
Mmmh... Eliza Dushku. Dusku lyser op i f.eks. 'Wrong Turn' og selvfølgelig vampyrseriene 'Angel' og 'Buffy'.
Uhyggelige babes
Kim Poirier
Kim Poirier har gjort sig i et række af slashere og gysere som 'American Psycho II: All American Girl', 'Decoys' og 'Dawn of the Dead', som billedet her stammer fra.
Uhyggelige babes
Sheri Moon Zombie
Sheri Moon Zombie er gift med instruktøren Rob Zombie og har et imponerende - og uhyggeligt - CV med bl.a. 'Halloween', 'The Devil's Rejects', 'Toolbox Murders' og 'House of 1000 Corpses'.
ANNONCE
Uhyggelige babes
Kelly Brook
I forhold til plot, dialog og sådan generel kunstnerisk værdi har gyseren 'Piranha' måske nok sine mangler. Til gengæld er der sandelig ikke noget galt i idéen om, at Kelly Brook skulle være med. Og have den der bikini på. Og endda tage den af på et tidspunkt...

Kelly Brook har også prydet gysere som 'Ripper' og 'House of 9'.
ANNONCE
Uhyggelige babes
Naomi Watts
Naomi Watts, som minsandten også er en fryd for øjnene, har bl.a. været med i neglebidere som 'The RIng' og 'Children of the Corn: The Gathering'.
Uhyggelige babes
Sarah Michelle Gellar
I forgængeren til 'I Still Know What You Did Last Summer', nemlig 'I Know What You Did Last Summer, var Sarah Michelle Gellar også med. Hun er også sød - og i øvrigt meget flittigt brugt i gysere som 'Scream 2', 'The Grudge' og 'The Return'.
ANNONCE
Uhyggelige babes
Megan Fox
Man er fuld af blandede følelser, når man ser 'Jennifer's Body' med Megan Fox. "Åh, hun er lækker! Men hun er jo ond! Men hun har cheerleaderkostume på. Men for søren, hun er ond. Men lækker..."
Uhyggelige babes
Sophia Bush
Genindspilningen af den klassiske 'På stop med en dræber', 'The Hitcher' fra 2007 fik tæsk af de fleste anmeldere. Men Sophia Bush her klædte alligevel filmen - og bærer da en shotgun med stil og ynde, hvis du spørger os.

Bush kan også ses i gyseren 'Stay Alive' fra 2006.
ANNONCE
Uhyggelige babes
Shannon Elizabeth
Smukke Shannon Elizabeth er nok mest kendt for sin medvirken i 'American Pie', men hun har gjort sig meget i gyserfilm, som f.eks. 'Jack Frost', et afsnit af 'The Twilight Zone' og 'Thir13en Ghosts', som billedet stammer fra. Hende der til venstre er vi ikke så vilde med.
Uhyggelige babes
Jennifer Love Hewitt og Brandy
Her er et billede fra 'I Still Know What You Did Last Summer' med Jennifer Love Hewitt og Brandy. Hvilket er al rigelig grund til at se den film.
ANNONCE
Uhyggelige babes
Jessica Biel
Inden Jessica Biel blev rigtig A-kendis i Hollywood, var hun med i genindspilningen af 'The Texas Chainsaw Massacre' på en helt utroligt seværdig måde.
Del

Seneste nyt