Magasinet M!

Ukendt person donerer 2 kilo marijuana til en genbrugsbutik

Hvad foregår der?

Du finder absurde ting i genbrugsbutikker - når du bevæger dig i gennem junglen af 'tidløst' designmøbler og lugtende habitter fra 1872, så kan du snuble over mange forskellige ting på godt og ondt.

Men vi har alligevel aldrig faldet over en pose marijuana liggende på en hylde mellem LP'er med klassisk musik og havestole?

Så skal man i hvert fald tage et smut til Pines Thrift Store i Sarasota, Florida.

Her blev der i sidste uge doneret 2,1 kilo marijuana. En ukendt person smed blot en grå plastikkasse på trappetrinet sammen med de andre poser, der indeholdt gammelt tøj - men da personalet åbnede kassen fandt de fire vakuumpakkede poser med en samlet gadeværdi af 35.000 kroner.

Personalet valgte ikke at fyre op under fornøjelsesplanterne, men gav dem til den lokale politiafdeling, som nu undersøger overvågningskameraer og fingeraftryk. 

Selve butikken er sat i verden for at skabe indkomst til familier til ældre mennesker, som har brug for assistance i livet.

Måske skulle de have overvejet ikke at fortælle nogen om det, og i stedet sørge for, at de gamle pensionister fik deres livs fest?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt