Magasinet M!

Ulovlig strip på Island

Island har forbudt striptease, men det er stadig lovligt at knalde for penge? Gad vide, hvad altinget har tænkt på da de indførte denne lov?Striptease er blevet ulovligt på Island (c) Istockphoto.com - Ulovlig strip på Island Striptease er blevet ulovligt på Island (c) Istockphoto.com

Island har forbudt striptease! Købesex er dog stadig tilladt! Er det mon Islands måde at sige: "Du må ikke strippe, medmindre du også knalder, ingen narrefisser her i vores land!!"

 

Det er sgu da en underlig holdning, men det tegner jo som sådan et meget godt billede af, hvad der sker når kvinder bestemmer.

Over halvdelen af medlemmerne i Altinget i Island er nemlig kvinder - og vi ved jo allesammen at kvinder aldrig kan blive enige, når vigtige beslutninger skal træffes! Ingen stemte imod forslaget vedrørende striptease, men da spørgsmålet faldt på købesex, kunne de ikke blive enige...

Man kunne brygge konspirations-teorier om, at de dejlige kvinder i altitinget måske selv har en sidegeschäft kørende, nu hvor landet er mere eller mindre bankerot - og at de simpelthen bare ville have konkurrencen fra stripperne væk... men det må blive en anden gang vi graver lidt i det.

"Det er ikke acceptabelt, at kvinder eller mennesker i almindelighed på den måde skal sælges som en vare," siger altingsmedlem Kolbrun Halldorsdotiir.

Men hvad mener du egentlig om deres beslutning, og hvorfor tror du ikke, at de har forbudt købesex... er der tale om en konspiration, eller er det simpelthen bare typisk kvindelogik?

De er sgu skøre de Islændinge!

ANNONCE
Del

Seneste nyt