Magasinet M!

Under Armour HOVR

Under Armour har i løbet af de seneste år sneget sig ind i alle de træningscentre jeg kender, godt hjulpet på vej af diverse celebrity endorsements, og et solidt fokus på tech og innovativt materialebrug. 

Men derfra og så til at smide det på, i en mere street fashion orienteret stil, er der alligevel et stykke vej. Og dog. 

Med den nye løbesko HOVR, formår UA både at komme med et ret interessant funktionelt produkt, der samtidig leverer et produkt, der kan bæres til et afslappet, men stilbevidst athleisure look. 

ANNONCE

HOVR midtersålen er lavet af en proprietær skum-sammensætning i samarbejde med førerende innovatører Dow Chemical, hvilket har resulteret i et ekstremt blødt durometer med utrolig blød dæmpning og stødabsorption ved hvert enkelt strejf. Dette nye cushioning-system opfylder altså ikke kun løberens behov for en sko med støtte, men også en sko med energiafkast og stødabsorption.

En anden vigtig komponent i HOVR-teknologien er ”Energy Web”, som er et omfattende mesh-web, der indeholder dæmpningskernen, hjælper med at holde på midtersålens form og giver et stærkt energiafkast. Kombinationen af disse banebrydende faktorer giver en følelse af velvære – og gør det muligt at præstere bedre. HOVR absorberer noget af den impact din krop normalt ville mærke, hvilket øger din komfort og holder dine ben friske.

ANNONCE
Under Armour HOVR

HOVR kommer i to forskellige udgaver; pinnacle modellen HOVR Phantom (1249 DKK) og core-modellen HOVR Sonic (1099 DKK). Modellerne er allerede i butikkerne. 

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt