Magasinet M!

Undersøgelse afslører: Her finder du kvinderne, der faker flest orgasmer

Mange kvinder narrer os fyre ved at fake orgasmer, men i hvilke lande finder man egentlig kvinderne, der snyder mest i sengen? Få svaret lige herSelv om mange damer brøler højere end en grizzlybjørn i løbetid, når de ligger fladt på lagenerne, kan vi ikke altid regne med, at de rent faktisk kommer. Ja, mange damer faker orgasmer for vildt.

Det afslører en ny undersøgelse foretaget af French Institut of Public Opinion´. Folkene bag undersøgelsen stillede 8000 kvinder fra Frankrig, USA, Storbritannien, Italien, Canada, Holland og Tyskland en række sex-relaterede spørgsmål i forbindelse med Den Internationale Orgasmedag fredag den 18. december. Og undersøgelsen afslører, at de franske kvindfolk snyder, så vandet driver.

Hele 31 procent af de adspurgte, franske mademoiseller afslørede nemlig, at de ofte faker orgasmer under sex. De franske snydepelse tager dermed førstepladsen i den kategori. På andenpladsen finder man de amerikanske ladies med 29 procent mens de italienske damer napper tredjepladsen med 25 procent.

Men 'fakede orgasmer' er ikke den eneste tvivlsomme kategori, de franske kvinder vinder. For hele 49 procent af de franske fruer fortæller, at de i det hele taget har problemer med at få orgasme under samleje. Her tager de canadiske og italienske kvinder andenpladsen med 46 procent, som har svært ved at få orgasme, mens tredjepladsen går til Holland med 28 procent.

ANNONCE
iStock - Undersøgelse afslører: Her finder du kvinderne, der faker flest orgasmer iStock

En fransk ekspert bag undersøgelsen forklarer, hvorfor de franske kvinder har så svært ved at få orgasme. Og her er det altså ikke kun de franske fyres tryllestave, der er problemet.

"Der er en høj grad af stress og træthed plus ustabile følelsesmæssige tilstande og en nedsat lyst hos de franske kvinder. Den slags skaber ikke de rigtige forhold for sex," siger François Kraus ifølge The Local.

Samtidig mener han, at franske par stadig gør sig mest i klassisk sex, hvor de forsøger at opnå klimaks gennem en almindelig skedeorgasme. En disciplin, der er vanskelig at opnå orgasme med. For flest kvinder opnår orgasme via klitoris. Det viser undersøgelsen i hvert fald. Og det er ikke med hjælp fra partneren, de oftest får deres orgasmer. 80 procent af alle kvinderne svarede, at de oftest opnår orgasme gennem onani ved egen håndkraft. Seriøst, hvad gør vi fyre galt?!

Den største overraskelse ved undersøgelsen handler om tissekonens stramme nabo. 36 procent af alle kvinderne svarede, at de får orgasme gennem anal nydelse. Den er måske ny for mange af jer. Men så er det nu, I skal foreslå det for damen, hvis I da ikke allerede hygger jer med 'sport i toeren'.

ANNONCE
Del

Seneste nyt